Ακατανόητο έγκλημα με θύματα μια μητέρα και τα τέσσερα παιδιά της

Ενα στυγερό έγκλημα αποκαλύφθηκε στη Νέα Υόρκη με θύματα μια μητέρα και τα τέσσερα ανήλικα παιδιά της, όλοι μέλη της κινεζικής παροικίας, με τραγική φιγούρα τον πατέρα - σύζυγο και βασικό ύποπτο το θείο των παιδιών.

Ακατανόητο έγκλημα με θύματα μια μητέρα και τα τέσσερα παιδιά της

Τα θύματα ήταν ο Γουίλιαμ ενός έτους, ο Κέβιν 5 ετών, η Έιμι 7 ετών, η Λίντα 9 ετών και η μητέρα τους Κιάο Ζεν Λι 37 ετών.

Η αστυνομία έσπευσε στο σπίτι μετά από κλήση έκτακτης ανάγκης που δέχτηκε. Όταν έφτασαν εκεί οι αστυνομικοί βρήκαν τα δύο αγόρια, τα δύο κορίτσια και τη μητέρα να κείτονται αιμόφυρτοι από πολλαπλά τραύματα που έφεραν στο σώμα τους. Τα θύματα πέθαναν από ακατάσχετη αιμοραγία.

Ο Μινγκ Ντονγκ Τσεν, 25 ετών, ξάδελφος του συζύγου βρισκόταν στο σπίτι όταν κατέφθασαν οι αρχές και συνελήφθη ως βασικός ύποπτος ενώ ο σύζυγος της, Λι επέστρεψε στο σπίτι λίγο αφότου είχε καταφθάσει η αστυνομία και δεν θεωρείται ύποπτος για τις δολοφονίες

Εις βάρος του Ντονγκ Τσεν, έχουν ασκηθεί διώξεις για 5 δολοφονίες, κατοχή όπλου που χρησιμοποιήθηκε στους φόνους και επίθεση κατά αστυνομικού αλλά οι αρχές δεν ήταν σε θέση να δώσουν κάποιο κίνητρο για το στυγερό έγκλημα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved