My cakes - My hobby! Φτιάχνουμε μία φανταστική Στρουμφοτούρτα!

Καλημέρα στην πιο όμορφη παρέα του mothersblog! Σήμερα θα στρουμφοδημιουργήσουμε,θα φτιάξουμε μια υπέροχη τούρτα με θέμα τα αγαπημένα όλων στρουμφάκια.

My cakes - My hobby! Φτιάχνουμε μία φανταστική Στρουμφοτούρτα!

Για να φτιάξουμε ένα χαριτωμένο στρουμφάκι, θα χρειαστούμε λίγη γαλάζια και λευκή ζαχαρόπαστα. Με λίγα και εύκολα βήματα θα σας δείξω το πως...

Πλάστε με τα χεράκια σας λίγη λευκή ζαχαρόπαστα σε μακρόστενο σχήμα και με ένα μυτερό μαχαιράκι από τα 3/4 και κάτω χωρίστε τη στη μέση.Φτιάχνουμε τα ποδαράκια του, και αφού τα χωρίσαμε τα στρογγυλοποιούμε με τα δάχτυλα μας για να τα καλοσχηματίσουμε.

stroumf001


Βάλτε το να καθίσει σε μία άκρη ενός κουτιού ή ενός τάπερ και με ένα εργαλείο με στρογγυλή μύτη φτιάχνουμε μία κοιλότητα η οποία θα υποδεχτεί το σώμα του στρουμφ.

stroumf002

Με λίγη γαλάζια ζαχαρόπαστα πλασμένη σε σχήμα κωνικό θα φτιάξουμε το σώμα του και θα το κολλήσουμε με λίγο σιροπάκι ή νεράκι.

stroumf003

Σειρά έχουν τα χεράκια του και το κεφαλάκι του (αν το κεφαλάκι του σας δυσκολεύει στη στήριξη μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε μία οδοντογλυφίδα, καρφώστε τη στο σώμα του και το κομμάτι που θα προεξέχει θα κρατήσει το κεφαλάκι του στη θέση του).

stroumf004

Για το σκουφάκι του,ανοίξτε ένα φύλλο ζαχρόπαστας σε μακρόστενο σχήμα και τυλίξτε το γύρω από το κεφαλάκι του όπως ακριβώς τυλίγουμε τα μαλλιά μας με μια πετσέτα με τη μόνη διαφορά να φέρουμε το σκούφο μπροστά.

stroumf006

Για τα αυτάκια του μια μπιλίτσα γαλάζιας ζαχαρόπαστας κολλημένη στη θέση των αυτιών και ένα πάτημα στη μέση με την άκρη του πινέλου θα κάνει το θαύμα του!

stroumf005

Μια μακρόστενη και λίγο μεγαλούτσικη μύτη θα είναι αυτή που ταιριάζει σε ένα στρουμφ.

stroumf007

Αφού τελειώσετε με τις λεπτομέρειες και το στρουμφάκι σας είναι έτοιμο, βάλτε το να κάτσει σε μία τούρτα που έχετε φτιάξει και διακοσμήσει με αγάπη!

stroumf008

Βάλτε μανιταράκια, λουλουδάκια, δεντράκια και ότι άλλο σας θυμίζει το περιβάλλον ενός στρουμφ.
Εγώ σας δείχνω τη δική μου και το στρουμφάκι μου δείχνει να του αρέσει! Ελπίζω και σε σας!

stroumf009

Περισσότερες ιδέες θα βρείτε στη σελίδα μου στο facebook My Cakes-My Hobby

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved