Γιατί οι γυναίκες βρίσκουν τους μπαμπάδες ελκυστικούς;

Οι ωραίοι και ελκυστικοί μπαμπάδες φαίνεται ότι αρέσουν -και μάλιστα πολύ- στις γυναίκες.

Γιατί οι γυναίκες βρίσκουν τους μπαμπάδες ελκυστικούς;
Photo by Ksenia Chernaya from Pexels

Είτε οι γυναίκες άρχισαν να ανακαλύπτουν τα τελευταία χρόνια ότι υπάρχει κάτι σαγηνευτικό στους άνδρες που δεν έχουν κοιμηθεί (εξαιτίας του νεογέννητου μωρού τους) και που έχουν λίγα παραπάνω κιλά είτε απλά νοιώθουν την επιθυμία για εκείνους τους άνδρες που δείχνουν σταθεροί στις επιλογές τους και τρυφεροί απέναντι στην οικογένειά τους. Άνδρες πρότυπα, αν θέλετε να τους αναφέρουμε έτσι, που απλά και μόνο ο τρόπος που φροντίζουν τα παιδιά τους, που τα κρατούν από το χέρι, που παίζουν μαζί τους, τους κάνει αυτόματα γοητευτικούς, σαγηνευτικούς και ελκυστικούς.

Πρόσφατα το Fatherly.com, ζήτησε από γυναίκες διαφόρων ηλικιών να αποκαλύψουν τι τις κάνει να βρίσκουν σέξι έναν μπαμπά. Οι απαντήσεις τους ήταν ποικίλες αλλά φαινόταν να περιστρέφονται γύρω από την ιδέα ότι ο «καυτός μπαμπάς», σε αντίθεση με τον άνδρα που δεν έχει κατασταλάξει στη ζωή του, δεν συμπεριφέρεται με εγωισμό. Το αν αυτό ισχύει ή όχι είναι ένα εντελώς διαφορετικό θέμα.

Δείτε μερικούς από τους λόγους που κάνουν γοητευτικό έναν μπαμπά παρακάτω:

Λόγος 1ος: Τα σώματα των μπαμπάδων είναι υπέροχα όπως κι αν είναι

«Τα κορμιά τους είναι απλά ενδιαφέροντα. Το είχα πάντα αυτό στο μυαλό μου για τους μεγαλύτερους άνδρες. Ο πρώην σύζυγός μου ήταν λίγο μεγαλύτερος από εμένα. Δεν ξέρω αν αυτό συμβαίνει απλά με τους μπαμπάδες. Μου αρέσουν πολύ τα κορμιά των μπαμπάδων. Δεν μιλάω για τα γυμνασμένα σώματα, με τους κοιλιακούς και τους φουσκωμένους μυς. Μου αρέσει η κοιλίτσα τους και επίσης η τρυφερότητα που βγάζουν τους κάνει ακόμη πιο γοητευτικούς!». (Brook, 33 ετών California)

Λόγος 2ος: Οι μπαμπάδες δεν κάνουν ανοησίες

«Οι μπαμπάδες έχουν πολλά πράγματα που ψάχνω σε μια σχέση. Είναι υπεύθυνοι και φυσικά, είναι ιδανικοί. Δεν είναι όλοι έτσι, αλλά οι περισσότεροι είναι τρυφεροί και δοτικοί. Αυτά είναι αρκετά ελκυστικά χαρακτηριστικά. Έβγαινα με έναν μπαμπά στο παρελθόν. Ήταν τόσο τρυφερός. Ήταν συμπαθητικός, ευαίσθητος και ακόμη πιο ευαίσθητος με μένα. Χωρίσαμε για εντελώς διαφορετικούς λόγους - ταξίδια και χρονοδιαγράμματα - αλλά συνειδητοποίησα ότι φρόντιζε όλους όσους είχε στη ζωή του. Νόμιζα ότι αυτό ήταν υπέροχο. Οι μπαμπάδες έχουν μία σοβαρότητα και εγώ θέλω κάτι σοβαρό. Γνωρίζοντας ότι θα προστατεύει τα παιδιά του, ακόμη και αυτό σε κάνει να καταλάβεις ότι είναι ένας τύπος δυναμικός! Ένας άνδρας μπαμπάς ως επί το πλείστον ξέρει τι θέλει και τι ψάχνει!». (Αngela, 35 ετών, New Jersey)

sexy mpampades xaraktiristika

Photo by Yan from Pexels

Λόγος 3ος: Η φροντίδα των μπαμπάδων σε «ανάβει»

«Νομίζω ότι υπάρχει αυτό το "κάτι" πάνω τους- ίσως ο τρόπος που αγαπούν τα παιδιά τους να τους κάνει πιο ελκυστικούς. Λατρεύω την προσωπικότητα του σημερινού μπαμπά!». (Audrey, 25 ετών, Νέα Υόρκη)

Λόγος 4ος: Τα παιδιά έχουν πλάκα αν δεν είναι δικά σου

«Για εμένα -όταν μιλάμε για καλούς μπαμπάδες- δείχνουν στοργικοί και συμπονετικοί. Γενικά, είναι πολύ καλοί άνθρωποι. Οι μπαμπάδες έχουν σκοπό στη ζωή τους και είναι υπερπροστατευτικοί. Ακόμη και αν τα παιδιά ζουν μαζί τους (στις περιπτώσεις διαζευγμένων μπαμπάδων που έχουν την επιμέλεια) ζεις όλες τις διασκεδαστικές στιγμές μαζί τους και με τα παιδιά τους, χωρίς να έχεις εσύ την πλήρη ευθύνη. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα μπορούσα να φωνάξω σε ένα παιδί να κάνει τα μαθήματά του, να καθαρίσει το δωμάτιό του, αλλά είμαι από εκείνους τους ανθρώπους που θα του πω να πάμε για παγωτό ή στο πάρκο. Εγώ ήμουν πολύ κοντά με τον μπαμπά μου. Αυτή η σχέση είναι αρκετά σημαντική για εμένα μεγαλώνοντας. Βλέποντας όλα αυτά που έβλεπα στον δικό μου μπαμπά σε έναν άλλο άνδρα, είναι υπέροχο. Μου αρέσει. Μου αρέσει να βλέπω άνδρες να αναλαμβάνουν ενεργό ρόλο μέσα στο σπίτι τους!». (Melanie, 35 ετών, Pennsylvania)

Λόγος 5ος: Οι μπαμπάδες είναι ο απαγορευμένος καρπός

«Αν ο άνδρας είναι γοητευτικός και είναι μπαμπάς, αυτό τον κάνει ακόμη πιο ελκυστικό. Μοιάζει λίγο με τον απαγορευμένο καρπό. Δεν επιτρέπεται να θες έναν μπαμπά (έχει οικογένεια, σύζυγο, παιδιά) ούτε να θες να κάνεις σεξ μαζί του. Είναι εκτός των επιτρεπόμενων ορίων. Αλλά έχει κάτι που τον κάνει ελκυστικό στο αντίθετο φύλο!». (Claire, 24 ετών, Nέα Υόρκη)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved