Μπαμπάς φωτογραφίζει τα δυο του παιδιά με τον πιο ευφάνταστο τρόπο

Φωτογραφίες ξεχωριστές που πολύ θα θέλαμε να έχουμε κι εμείς από τα παιδικά μας χρόνια.

Μπαμπάς φωτογραφίζει τα δυο του παιδιά με τον πιο ευφάνταστο τρόπο

Οι περισσότεροι γονείς καταγράφουν με την κάμερα ή τον φωτογραφικό φακό τα σημαντικότερα στάδια ανάπτυξης του παιδιού τους.

Θέλουν να αποτυπώσουν τις πρώτες του γκριμάτσες, τα πρώτα χαμόγελα, τα πρώτα βήματα, τα πρώτα γενέθλια.

Καθώς μεγαλώνουν η αξία αυτών των στιγμών είναι ακόμα πιο σημαντική γιατί δεν αναγνωρίζουν μόνο τον εαυτό τους στην παιδική ηλικία αλλά και τους γονείς τους δεκαετίες πριν.

Βέβαια δεν είναι λίγες οι φορές που πολλά παιδιά θα ήθελαν να …εξαφανίσουν κάποιες φωτογραφίες της νιότης τους κυρίως για το πώς ήταν.

Τα παιδιά του Υota όμως, είναι βέβαιο ότι όταν μεγαλώσουν θα ενθουσιαστούν με τις φωτογραφίες που φρόντισε να τους βγάλει ο πατέρας τους.

Χάρη στη δύναμη της φαντασίας και του ταλέντου του μπαμπά στο σχέδιο, τα αξιολάτρευτα αγόρια, 1 και 3 ετών, «βιώνουν» εκπληκτικές περιπέτειες και μετατρέπονται σε συναρπαστικούς χαρακτήρες της ποπ κουλτούρας χωρίς καν να το συνειδητοποιούν.

O Yota κάνει πρωταγωνιστές τα παιδιά του σε σουρεαλιστικά σενάρια παραμυθιού χρησιμοποιώντας απλές φωτογραφίες και ζωγραφιές.

Ο περήφανος μπαμπάς μοιράζεται τις φωτογραφίες των παιδιών του στο Instagram από το 2016 και έχει καταφέρει να αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές.

Με αφορμή την Ημέρα του Πατέρα αύριο σας παρουσιάζουμε τις φωτογραφίες αυτού του ευφάνταστου μπαμπά που ήθελε να έχουν τα παιδιά του όταν μεγαλώσουν ένα διαφορετικό φωτογραφικό άλμπουμ .

Φωτογραφίες: Instagram @ yota

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved