Γιορτή της Μητέρας: Πέντε πράγματα που μπορεί να κάνει ο μπαμπάς τη μέρα αυτή

Πώς θα κάνει την Ημέρα της Μητέρας ξεχωριστή.

Γιορτή της Μητέρας: Πέντε πράγματα που μπορεί να κάνει ο μπαμπάς τη μέρα αυτή

Η Γιορτή της Μητέρας πλησιάζει και μπορεί ο εορτασμός φέτος να είναι αρκετά διαφορετικός από άλλες χρονιές, όμως πάντα υπάρχουν τρόποι να εκφράσουμε λίγο πιο πρωτότυπα την αγάπη μας στον πιο σημαντικό άνθρωπο της ζωής μας.

Το τιμώμενο πρόσωπο λοιπόν είναι η μαμά (μας) επομένως ο μπαμπάς πρέπει να αναλάβει …δράση τη συγκεκριμένη ημέρα.

Αυτά που μπορεί να κάνει δεν χρειάζονται φοβερές δεξιότητες αλλά καλή διάθεση.

Απευθυνόμαστε λοιπόν σε όλους τους μπαμπάδες και προτείνουμε τα εξής για την Ημέρα της Μητέρας:

Αφήστε την να κοιμηθεί!

Τόσο απλό. Είναι Κυριακή, έχει την τιμητική της και αν μη τι άλλο μπορεί να απολαύσει τον ύπνο της. Χωρίς φασαρίες και φωνές των παιδιών για να ετοιμάσει το πρωινό, χωρίς άγχος να προλάβει να κάνει τις δουλειές που έχουν μείνει πίσω. Αναλάβετε λοιπόν τα παιδιά και αφήστε τη μαμά να κοιμηθεί.

Πρωινό

Όταν ξυπνήσει να μη βρει και η μαμά ένα πρωινό να την περιμένει; Αν δεν το έχετε με τη μαγειρική και σας είναι δύσκολο να φτιάξετε αυγόφετες ή puncakes , ετοιμάστε ένα ζεστό τοστ, έναν καφέ, χυμό, βάλτε μερικά μπισκότα σε ένα πιατάκι, κοινώς ετοιμάστε ένα δίσκο όσο πιο πλούσιο γίνεται. Θα εκτιμηθεί δεόντως.

proio gia ti mama

Κάρτα

Αν δεν έχετε παραγγείλει κάποιο δώρο ( τα καταστήματα είναι κλειστά) και δεν έχετε βγει για να της αγοράσετε λουλούδια, φτιάξτε με τα παιδιά μια απλή κάρτα, γράφοντας τις πιο θερμές ευχές. Είναι σίγουρο ότι θα συγκινηθεί…

Έκπληξη

Επειδή λόγω κορονοϊού δεν μπορείτε να φάτε έξω, φροντίστε να έχετε βρει λύση για το μεσημεριανό. Το θέμα είναι να μη χρειαστεί να μπει στην κουζίνα για να μαγειρέψει αλλά να νιώσει ότι είναι …βασίλισσα. Μαγειρέψτε λοιπόν κάτι που ξέρετε ότι το πετυχαίνετε ή αν δεν τα πάτε καθόλου καλά με την κουζίνα, απλά παραγγείλτε το αγαπημένο της φαγητό.

bolta tin hmera tis miteras

Βόλτα

Οργανώστε μια οικογενειακή βόλτα , τώρα που επιτρέπονται οι μετακινήσεις, σε ένα ανοιχτό μέρος ( ανάλογα αν προτιμά βουνό ή θάλασσα). Πάρτε μαζί σας κουβερτούλα για πινκ νικ, μερικά σάντουιτς και απολαύστε το υπόλοιπο της ημέρας χαλαρώνοντας στη φύση.

Με πληροφορίες από το mother.ly

Περισσότερα άρθρα για τη Γιορτή της Μητέρας δείτε εδώ

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved