Συμβουλές για μπαμπάδες: Πώς να αλλάξετε την πάνα στην νεογέννητη κορούλα σας

Και πώς θα καθαρίσετε καλά την περιοχή!

Συμβουλές για μπαμπάδες: Πώς να αλλάξετε την πάνα στην νεογέννητη κορούλα σας

Οι μπαμπάδες που αποκτούν ένα κοριτσάκι συχνά πιστεύουν ότι ο καθαρισμός των γεννητικών οργάνων της κόρης τους είναι ένα άγνωστο έδαφος για τους ίδιους.

Ωστόσο, δεν χρειάζεται να πιστεύουν ότι πρόκειται για κάτι δύσκολο. Η φροντίδα των κοριτσίστικων γεννητικών οργάνων είναι αρκετά εύκολη και ιδού πώς θα καταφέρουν να κρατήσουν την περιοχή καθαρή και άνετη για τα κορίτσια τους.

Ώρα να αλλάξει την πάνα ο μπαμπάς

mpampas allazei pana

Αρχικά, βεβαιωθείτε ότι έχετε τα πάντα κοντά σας για να αλλάξετε την πάνα της κόρης σας.

Αυτό σημαίνει ότι κοντά σας πρέπει να έχετε την καθαρή πάνα, μωρομάντηλα, κρέμα για να αποφύγετε τυχόν ερεθισμούς, ένα καθαρό φορμάκι σε περίπτωση που έχει λερώσει αυτό που φοράει και ένα πανάκι ή μια καθαρή πετσέτα για να βάλετε την μπεμπούλα σας επάνω.

Φροντίστε να έχετε τα μάτια και τα χέρια σας συνεχώς επάνω στην κόρη σας. Τα μωρά είναι απρόβλεπτα... δεν ξέρει κανείς πότε θα γυρίσουν από τη μια στιγμή στην άλλη... το κακό δεν αργεί να γίνει... Γι' αυτό το νου σας!

Αφαιρέστε την βρώμικη πάνα ξεκολλώντας τα αυτοκόλλητα που υπάρχουν μπροστά.

Καθαρίστε προσεκτικά και με φορά προς τα πίσω τα γεννητικά της όργανα. Αν είναι αρκετά βρώμικη η περιοχή θα πρέπει να πλύνετε τοπικά με χλιαρό νεράκι και βρεφικό σαπούνι.

Αφού καθαρίσετε καλά την περιοχή, σκουπίστε τη ώστε να μην υπάρχει καθόλου υγρασία (αν έχετε πλύνει την περιοχή στεγνώστε ταμποναριστά με την πετσέτα).

Βάλτε την κρέμα συγκάματος στα σημεία όπου ακουμπούν τα λάστιχα της πάνας.

Ανοίξτε την πάνα και βάλτε τη όπως φαίνεται και στη φωτογραφία. Έπειτα κολλήστε τα αυτοκόλλητα και έτοιμη! Ντύστε τη μικρούλα και κάντε της μια αγκαλιά.

pos tha allaxei pana o mpampas

Ειλικρινά; Μπορεί να ακούγονται όλα τα παραπάνω πολλά και δύσκολα, αλλά πιστέψτε μας μόλις το κάνετε μία με δύο φορές αργότερα θα τα καταφέρνετε με κλειστά μάτια.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved