Ο Στέλιος Χανταμπάκης μας δείχνει πώς ζητούν οι κόρες κάτι από τους μπαμπάδες (vid)

Guest star η κόρη του Στέλιου, Μαλένα Χανταμπάκη!

Ο Στέλιος Χανταμπάκης μας δείχνει πώς ζητούν οι κόρες κάτι από τους μπαμπάδες (vid)

Όσοι και όσες έχετε κόρες και δη ναζιάρες, τότε ζείτε ό,τι ζει και ο Στέλιος Χανταμπάκης με την Όλγα Πηλιάκη στο σπίτι τους!

Όλη την προσοχή του Στέλιου Χανταμπάκη, αποσπά η κόρη του Μαλένα. Είναι μικρή, χαριτωμένη και ναζιάρα... κάτι που είναι τόσο συν (+) όσο και μείον (-) για τον Στέλιο και τη σύζυγό του. Συν γιατί έχουν ένα αξιολάτρευτο πλάσμα στο σπίτι (μαζί και τον Μανώλη τον γιο τους) που όσο άσχημα και αν νιώσουν κάποια στιγμή σίγουρα θα τους φτιάξει τη διάθεση και θα τους κάνει να χαμογελάσουν και μείον γιατί αν κάνει αυτά τα νάζια που μας έδειξε χθες ο Στέλιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, τότε δεν μπορούν να αρνηθούν με τίποτε αυτό που τους ζητάει. Ό,τι και αν είναι αυτό.

Ίσως η μαμά να μην υποκύπτει τόσο εύκολα σε αυτά τα νάζια και τα καμώματα (το έχουμε αυτό εμείς οι μαμάδες), ο μπαμπάς όμως, είναι σίγουρο ότι δεν γίνεται να μην υποκύψει. Άλλωστε ο ίδιος το ομολογεί.

«Αααααααααααχχχχχχχχχχχ.......... Καλό βράδυ και σε εσάς φιλαράκια μου!!!! #ααχχ #mylove #mygirl #myangel #babaka», σχολίασε ο Στέλιος Χανταμπάκης κάτω από το βίντεο που δείχνει ακριβώς τι τεχνάσματα χρησιμοποιεί η κόρη του για να τον «ρίξει».

Σίγουρα θα το βίντεο θα σας κάνει να λιώσετε!



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved