Μπαμπάς με τέσσερις κόρες έχει «τρελάνει» το Instagram με τις αναρτήσεις του (pics)

Οι φωτογραφίες του δείχνουν πώς είναι η καθημερινότητά του με τέσσερις κόρες.

Μπαμπάς με τέσσερις κόρες έχει «τρελάνει» το Instagram με τις αναρτήσεις του (pics)

O Simo Hooper δεν είναι ένας κλασσικός μπαμπάς.

Δημιούργησε έναν λογαριασμό στο Instagram με τον τίτλο Father of Daughters, και πολύ σύντομα έκανε αίσθηση στο διαδίκτυο με τις φωτογραφίες που αναρτούσε και τα σχόλια που έκανε.

Κεντρικά πρόσωπα των φωτογραφιών τους, οι τέσσερις κόρες του( οι δύο δίδυμες)! Ο Simo με πολύ χιούμορ παρουσιάζει πώς είναι να είσαι γονιός και ειδικά τεσσάρων παιδιών, χωρίς τη συνηθισμένη επικάλυψη του «τέλειου γονιού». Μάλιστα όπως έχει πει ο ίδιος, ζώντας με πέντε γυναίκες πήρε πολύτιμα μαθήματα για την ισότητα, το φεμινισμό αλλά και την πατρότητα.

Οι followers του αυτή τη στιγμή πλησιάζουν το ένα εκατομμύριο και δείχνουν να απολαμβάνουν πραγματικά τις αναρτήσεις του.

Οι δίδυμες κόρες του είναι πανέμορφες και έχουν μια ιδιαίτερη άνεση στο φακό, δείχνουν μάλιστα να απολαμβάνουν όλα όσα διαδραματίζονται στο σπίτι με το μπαμπά τους.

O Hooper, σε μία από τις πολλές συνεντεύξεις του, έχει πει ότι εκτός από μπαμπάς είναι επίσης « ταξιτζής, δάσκαλος κολύμβησης, σεφ, σύμβουλος, τράπεζα και ένας πολύ εύχρηστος άνθρωπος».

Δείτε τις ξεχωριστές φωτογραφίες με τις κόρες του στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved