Δημιουργικός μπαμπάς κατασκεύασε μια απίστευτη στολή για την κόρη του

Μια στολή για ατελείωτο παιχνίδι... Γιατί τα παιδιά ντύνονται ακόμη και όταν δεν έχουμε Απόκριες!

Δημιουργικός μπαμπάς κατασκεύασε μια απίστευτη στολή για την κόρη του

Οι Απόκριες είναι η αγαπημένη εποχή του χρόνου για όλα τα παιδιά, επειδή μπορούν ν’ αναδείξουν τη δημιουργική πλευρά τους. Από spooky μακιγιάζ και περίτεχνα τρομακτικά κοστούμια μέχρι διασκέδαστικές DIY κατασκευές και αξεσουάρ για το κεφάλι ή τα χέρια.

Αν είσαι γονιός θα γνωρίζεις πολύ καλά πως αυτές οι στολές δεν προορίζονται μόνο για τις Απόκριες, καθώς τα μικρά μας αγγελούδια αγαπούν να φορούν στολές στο παιχνίδι τους καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους!

Τον δημιουργικό του χαρακτήρα έβγαλε πρόσφατα ένας σούπερ μπαμπάς ο οποίος κατασκεύασε ένα απίστευτο κοστούμι Mechwarrior που θα ζήλευαν μικροί αλλά και μεγάλοι.

Αυτή η στολή είναι για δύο: για μπαμπά και κόρη (στην προκειμένη περίπτωση).

Ο δημιουργικός μπαμπάς έφτιαξε μια στολή ρομπότ, την οποία φοράει ο ίδιος ενώ στο μπροστινό μέρος της υπάρχει ένα κουβούκλιο όπου μπαίνει το παιδί. Από εκεί μπορεί το παιδί να νιώθει πως βρίσκεται σ’ ένα φανταστικό σκάφος, το οποίο ελέγχει με χειριστήρια και πιλοτάρει από ψηλά!

«Έχω φτιάξει αυτή τη στολή για μια έκθεση κόμικς που διοργανώθηκε στη περιοχή αλλά επειδή έχω παιδιά, ανιψιές και ανιψιούς, δεν θα μπορούσα να μην την μετατρέψω σε παιδικό παιχνίδι… Θα ήταν άδικο!»

Στο παρακάτω βίντεο μπορείς να δεις την καταπληκτική αυτή στολή!



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved