Μπαμπάς σέρνει την κόρη του στο αεροδρόμιο και οι απόψεις διίστανται για τη συμπεριφορά του (vid)

Κακοποίηση παιδιού ή απλά ένας απελπισμένος μπαμπάς;

Μπαμπάς σέρνει την κόρη του στο αεροδρόμιο και οι απόψεις διίστανται για τη συμπεριφορά του (vid)

Ένας μπαμπάς φαίνεται ότι το παράκανε καθώς βίντεο τον δείχνει να τραβά από την κουκούλα του φούτερ, τη μικρή του κόρη στο αεροδρόμιο!

Και ενώ το βίντεο έχει γίνει viral και μπορεί να έχει σοκάρει όλους εκείνους που δεν είναι γονείς, αλλά οι μαμάδες και οι μπαμπάδες του διαδικτύου, είναι λίγο πιο συμπονετικοί μαζί του και σπεύδουν να τον υπερασπιστούν.

Τον νιώθουμε

Στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω, ο κακόμοιρος πατέρας φαίνεται να τραβά την κόρη του στο αεροδρόμιο της Virginia την ημέρα της Πρωτοχρονιάς, ενώ η άλλη του κόρη ακολουθεί από πίσω κρατώντας τις αποσκευές της.

Κακοποίηση παιδιού ή απλά ένας απελπισμένος μπαμπάς;

Το βίντεο που δημοσίευσε το Viral Hog, έχει αποσπάσει ποικίλες αντιδράσεις. Ενώ κάποιοι χαρακτηρίζουν «σκληρή» την κίνησή του αυτή, να σέρνει δηλαδή δημόσια την κόρη του, κάποιοι άλλοι επισημαίνουν ότι η μικρή δεν φαίνεται να κακοποιείται καθόλου. Κάθε άλλο. Όπως δείχνει και το βίντεο φαίνεται να κάθεται άνετα χωρίς να αντιστέκεται.

«Μπράβο Μπαμπά!»

Οι γονείς του διαδικτύου υπερασπίστηκαν αυτόν τον πατέρα. Αρκετοί ήταν αυτοί που είπαν ότι σαφώς και πριν γίνουν γονείς ίσως να έβρισκαν σκληρό το βίντεο αυτό, όμως μετά τα παιδιά και έχοντας βιώσει το πώς είναι να ταξιδεύεις με ανήλικα ή να διαχειρίζεσαι δημόσια ξεσπάσματα, τον καταλαβαίνουν.

«Όποιος είναι γονιός σίγουρα έχει φτάσει σε αυτό το σημείο απελπισίας!», έγραψε κάποιος.

«Όποιος έχει μικρά παιδιά μπορεί μόνο να καταλάβει το βίντεο αυτό!», πρόσθεσε ένας άλλος.

Ένας ωραίος τρόπος να κινείσαι χωρίς να περπατάς

Πολλοί ήταν και εκείνοι οι γονείς που είπαν ότι ίσως αρέσει στη μικρή να ταξιδεύει κατ' αυτόν τον τρόπο. Να τη σέρνει δηλαδή ο πατέρας της επειδή βαριέται να περπατήσει.

Άλλοι πάλι σκέφτηκαν και ένα ωραιότατο σενάριο για αυτό που ίσως είχε προηγηθεί πριν την αρπάξει από την κουκούλα και τη σύρει: «Αν αυτό το παιδί είχε πέσει στα πατώματα και έκλαιγε ή το έπιασε το πείσμα του γιατί ξέχασε στο σπίτι το αγαπημένο του παιχνίδι και δεν κουνιόταν από τη θέση του αν δεν γυρνούσαν να το πάρουν, τότε καλά έκανε και την άρπαξε από την κουκούλα, για να προλάβει την πτήση του!».

Ποια είναι η δική σας γνώμη; Πρόκειται για κακοποίηση ή απλά έναν απελπισμένο μπαμπά;

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved