Δείτε πώς τιμώρησε ένας μπαμπάς την κόρη του όταν έμαθε ότι έκανε bullying σε συμμαθητή της (vid)

Η τιμωρία που επέλεξε ως παραδειγματισμό για την κόρη του έχει διχάσει το διαδίκτυο.

Δείτε πώς τιμώρησε ένας μπαμπάς την κόρη του όταν έμαθε ότι έκανε bullying σε συμμαθητή της  (vid)

Όταν η 10χρονη κόρη του Matt Cox, του ανακοίνωσε ότι την κατέβασαν από το σχολικό λεωφορείο γιατί είχε εκφοβίσει για δεύτερη φορά έναν συμμαθητή της και πλέον θα πρέπει να την πηγαίνει ο ίδιος στο σχολείο, σίγουρα δεν περνούσε από το μυαλό τους αυτό που θα ακολουθούσε.

Ο Matt Cox, λοιπόν, θέλοντας πρωτίστως να παραδειγματίσει την κόρη του και όχι τόσο να την τιμωρήσει, της ανακοίνωσε ότι θα πηγαίνει με τα πόδια στο σχολείο, διανύοντας μια απόσταση περίπου 8 χιλιομέτρων!

Μάλιστα ανάρτησε στο λογαριασμό του στο facebook βίντεο με την κόρη του να περπατάει στο δρόμο, με θερμοκρασία 2 βαθμούς Κελσίου και τον ίδιο να την ακολουθεί με το αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με τον Matt Cox, στόχος του ήταν να κάνει ξεκάθαρο στην κόρη του ότι το bullying είναι απαράδεκτο, πόσο μάλλον στο σπίτι του. «Πολλά παιδιά θεωρούν εσφαλμένα ότι οι γονείς είναι υποχρεωμένοι να τους παρέχουν κάποια πράγματα, παραγνωρίζοντας ότι μιλάμε για προνόμιο και όχι για δικαίωμα. Θέλησα λοιπόν να δώσω στην κόρη μου ένα μάθημα και έτσι σήμερα θα περπατήσει 8 χιλιόμετρα υπό 2 βαθμούς Κελσίου μέχρι το σχολείο. Γνωρίζω ότι αρκετοί γονείς θα διαφωνήσουν με την τιμωρία, αλλά δεν πειράζει, γιατί κάνω αυτό που θεωρώ σωστό ώστε να πάρει η κόρη μου ένα μάθημα για τον εκφοβισμό», αναφέρει στο βίντεο ο μπαμπάς.

Ούτε ο ίδιος δεν περίμενε την απήχηση που θα είχε η ανάρτησή του. Όπως γράφει στον λογαριασμό του στο facebook θα προσπαθήσει να απαντήσει σε όλους ακόμα και σε όσους τον επικρίνουν κατηγορώντας τον στην ουσία ότι η τιμωρία που επέλεξε για την κόρη του, είναι μια μορφή bullying.

Δείτε το βίντεο που έγινε viral ευθύς αμέσως.





© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved