Είκοσι πέντε απίθανες φωτογραφίες μπαμπάδων με τα παιδιά τους σε στιγμές χαλάρωσης (pics)

Φωτογραφίες αστείες, τρυφερές, ξεχωριστές.

Είκοσι πέντε απίθανες φωτογραφίες μπαμπάδων με τα παιδιά τους σε στιγμές χαλάρωσης  (pics)

Οι μπαμπάδες σήμερα συμμετέχουν ενεργά στην ανατροφή των παιδιών τους και η σχέση που αναπτύσσουν μαζί τους είναι ξεχωριστή. Ακόμα και εκείνοι που δεν προλαβαίνουν καθημερινά να ασχοληθούν όσο θα ήθελαν με την καθημερινότητα των παιδιών τους, θα φροντίσουν να αναπληρώσουν το χαμένο χρόνο κυρίως τα Σαββατοκύριακα.

Ο μπαμπάς έχει το δικό του συμπληρωματικό ρόλο στην ανατροφή του παιδιού γι’ αυτό και η παρουσία του το κάνει να νοιώθει συναισθηματική ασφάλεια. Σύμφωνα με μελέτες, τα παιδιά που οι μπαμπάδες τους συμμετέχουν ενεργά στην ανατροφή τους από τη βρεφική ακόμα ηλικία, είναι πιο πιθανό να είναι συναισθηματικά ασφαλή, να νιώθουν περισσότερη σιγουριά και αυτοπεποίθηση καθώς μεγαλώνουν!

Ακόμα και την περίοδο της εφηβείας που οι συγκρούσεις είναι αναπόφευκτες, είναι σημαντικό για το παιδί να γνωρίζει ότι ο μπαμπάς του θα είναι πάντα εκεί ό,τι κι αν συμβεί.

Γι’αυτό είναι σημαντικό κάθε μπαμπάς να χτίσει από πολύ νωρίς σχέση εμπιστοσύνης με το παιδί του και να μην ξεχνά να το ακούει, κάθε φορά που θέλει κάτι να του πει.

H gallery που ακολουθεί είναι αφιερωμένη σε όλους τους μπαμπάδες που δεν παραλείπουν να παίρνουν καθημερινά τα παιδιά τους μια αγκαλιά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved