Τα καλά νέα της ημέρας: Μπαμπάς επανενώθηκε με τον γιο του μετά από πολλά χρόνια

«Μακάρι να ζούσε ο μπαμπάς μου για να μπορούσα να τον αγκαλιάσω έτσι», ήταν το σχόλιο ενός χρήστη.

Μαργαρίτα Νικολάου
Τα καλά νέα της ημέρας: Μπαμπάς επανενώθηκε με τον γιο του μετά από πολλά χρόνια

Θέλουμε καλές ειδήσεις και τις έχουμε ανάγκη. Γύρω μας συμβαίνουν τρελά πράγματα. Τα δελτία ειδήσεων καθημερινά μιλούν για πολέμους, για ανθρωποκτονίες και άλλα άσχημα περιστατικά που το μόνο που μας προκαλούν είναι απλά το να θέλουμε να κλείσουμε την τηλεόραση.

«Μπράβο μπαμπά!» - Ο ενθουσιασμός του πιτσιρικά καθώς ο μπαμπάς σηκώνει βάρη

Γι' αυτό σήμερα σας δείχνουμε ένα υπέροχο βίντεο που δείχνει πατέρα και γιο να βρίσκονται ξανά μετά από πολλά χρόνια.

Το βίντεο δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό goodnews_movement στο Instagram και δείχνει ότι σε όποια ηλικία και αν φτάσεις, θα έχεις ανάγκη την αγκαλιά του πατέρα σου.

Όπως θα δείτε και εσείς, ο γιος τρέχει όσο πιο γρήγορα μπορεί και πέφτει στην αγκαλιά του πατέρα του με δάκρυα στα μάτια. Ο μπαμπάς, επίσης δεν μένει ασυγκίνητος. Δακρύζει και δεν σταματά να χαϊδεύει τον γιο του.

#Δενκλαιμεεμειςεσειςκλαιτε

https://www.instagram.com/reel/C5ypO6cuPlp/

Τα σχόλια των χρηστών

Ένας χρήστης σχολίασε κάτω από το βίντεο, «Μακάρι να ζούσε ο μπαμπάς μου για να μπορούσα να τον αγκαλιάσω έτσι», και ένας άλλος συμπλήρωσε, «Ο τρόπος που έτρεξε στον μπαμπά του είναι τα ΠΑΝΤΑ».

Ακολουθούν μερικά ακόμη σχόλια που ξεχωρίσαμε και που δείχνουν πόσο ένας γιος αγαπά τον πατέρα του και το αντίθετο.

Μπαμπάς βοηθά τη σύζυγό του μετά τον τοκετό - Το viral βίντεο

«Αναρωτιέμαι ποιες θα μπορούσαν να ήταν οι τιμές αν μπορούσαμε να μετρήσουμε αυτή την ενέργεια και τους καρδιακούς παλμούς που περνά ο ένας στον άλλο τη στιγμή που αγκαλιάζονται».

«Τα μωρά μας πάντα θα είναι ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΑΣ. Όσο και αν μεγαλώσουν, ο γονιός δεν γίνεται να μη βλέπει μπροστά του εκείνο το μικρό ανθρωπάκι που ήταν κάποτε!».

«Αυτό είναι τόοοσο όμορφο! Μπορείς να δεις την αγάπη. Και αυτό που του έδειξε ο πατέρας του είναι ότι μπορείς να δακρύσεις και να πέσεις στην αγκαλιά του πατέρα σου δημόσια. Wow! Χρειαζόμαστε περισσότερα τέτοια βίντεο αντί για τα τρομερά βίντεο που αναρτούν πολλοί μέσα στο διαδίκτυο. 💜🙏»

Κοριτσάκι έπεισε τον μπαμπά του να του φτιάξει μακαρόνια με τυρί με ξεκαρδιστικό τρόπο

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved