Απίθανος μπαμπάς - Τι έκανε όταν βρέθηκε μπροστά σε έναν πύργο από πλαστικά ποτήρια

Του αξίζει το βραβείο «Πατέρας της χρονιάς».

Απίθανος μπαμπάς - Τι έκανε όταν βρέθηκε μπροστά σε έναν πύργο από πλαστικά ποτήρια

Τα παιδιά ζουν για τη στιγμή που θα κάνουν μια επιτυχημένη φάρσα στους γονείς τους. Το ίδιο ήθελαν να κάνουν και τα τρία αγόρια του παρακάτω βίντεο. Μια φάρσα που θα «τρομάξει» τον μπαμπά της οικογένειας.

Όπως θα δείτε και εσείς, ο μπαμπάς στο βίντεο που ακολουθεί, επιστρέφει από τη δουλειά και μόλις ανοίγει την πόρτα βρίσκεται μπροστά από έναν πύργο που έφτιαξαν τα παιδιά του χρησιμοποιώντας κόκκινα πλαστικά ποτήρια.

Η μαμά απαθανατίζει με το κινητό της τηλέφωνο τη στιγμή, όσο τον ενημερώνει για τον λόγο που βρίσκονται τα ποτήρια εκεί. Ο ίδιος κοιτάζει τον πύργο, αμέσως κλείνει την πόρτα, βγαίνει έξω και η μαμά ειδοποιεί τα μικρά της ότι ο μπαμπάς έφτασε και πρόκειται να ανοίξει την είσοδο.

Εκείνα τρέχουν και κρύβονται σε διάφορα σημεία του σπιτιού ώστε να μπορούν να απολαύσουν τη στιγμή που ο μπαμπάς θα πέσει με φόρα στα ποτήρια.

Ο μπαμπάς υποδύεται με καταπληκτικό τρόπο το ξαφνικό πέσιμο στα ποτήρια και τα παιδιά του πέφτουν κάτω από τα γέλια που πιστεύουν ότι η φάρσα τους είχε επιτυχία.

Σε μερικά χρόνια που θα δουν ξανά το βίντεο, θα διαπιστώσουν ότι ο μπαμπάς τους δεν τους χάλασε το χατίρι και τους χάρισε μια στιγμή ευτυχίας, παρόλο που γνώριζε ότι πίσω από την πόρτα βρίσκεται ένας τεράστιος πύργος με ποτήρια.

Αλλά με αυτό δεν έχει να κάνει η πατρότητα και η μητρότητα; Για τις μικρές στιγμές που κάνουν τα παιδιά ευτυχισμένα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved