Τα διαφορετικά είδη μπαμπάδων στο σουπερμάρκετ (vid)

Είσαι μπαμπάς; Ποιο από τα παρακάτω είδη σε χαρακτηρίζει;

Τα διαφορετικά είδη μπαμπάδων στο σουπερμάρκετ (vid)

Μπαμπάδες που θα συναντήσεις στο σουπερμάρκετ

Bigstock

Συνήθως το σουπερμάρκετ είναι δουλειά της μαμάς. Εκείνη ετοιμάζει τη λίστα, ξέρει τι της λείπει, τι χρειάζεται και συνήθως αναλαμβάνει να φορτώσει το ένα ή τα δύο, τρία μπορεί και τέσσερα παιδιά της στο αυτοκίνητο ώστε να κάνει τα ψώνια της. Πάντα -όσο γεμάτα και αν είναι τα χέρια της από παιδιά και ψώνια- τα καταφέρνει μια χαρά. Δεν συμβαίνει όμως και το ίδιο με τους μπαμπάδες.

Πολλοί είναι εκείνοι οι μπαμπάδες που προσφέρονται όχι μόνο να πάνε για ψώνια με τη λίστα χέρι, αλλά έχοντας και τα παιδιά μαζί. Ποια είναι όμως εκείνα τα είδη μπαμπάδων που θα συναντήσει κανείς στο σουπερμάρκετ;

Ένας μπαμπάς, γνωστός στο Instagram με το ψευδώνυμο howtodadnz, έδειξε μέσα από ένα χιουμοριστικό βίντεο που δημιούργησε αυτά τα είδη που θα συναντήσει κανείς.

Ο πανικόβλητος μπαμπάς, ο μπαμπάς που βαριέται, ο μπαμπάς που αφήνει το παιδί του να τα κάνει όλα χάλια, ο βιαστικός μπαμπάς, ο μπαμπάς «καροτσάκι», ο μπαμπάς «θα είναι καλά η μικρή» και μερικά ακόμη είδη μπαμπάδων, που θα δείτε στο βίντεο παρακάτω.

https://www.instagram.com/reel/CvEF16EAuMP/

Αλήθεια, ποιος μπαμπάς είστε εσείς ή ποιος μπαμπάς είναι ο μπαμπάς του σπιτιού σας;

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved