Μπαμπάδες φορούν μπασκέτες στην πλάτη και τραβούν όλα τα βλέμματα

Ευρηματικοί μπαμπάδες φορούν μπασκέτες στους ώμους και απασχολούν τα νήπια μικρά τους.

Μπαμπάδες φορούν μπασκέτες στην πλάτη και τραβούν όλα τα βλέμματα

Ε ναι! Μόνο ένας μπαμπάς θα σκεφτόταν να το κάνει αυτό; Πιο; Μα να φορέσει φυσικά παιδικές, πλαστικές μπασκέτες στην πλάτη για να απασχολήσει το παιδί του.

Τα βίντεο έχουν γίνει ανάρπαστα ανάμεσα στους λάτρεις του μπάσκετ και όλων εκείνων των γονιών που έχουν μικρά παιδιά. Για ακόμη μια φορά αποδεικνύεται ότι ο μπαμπάς έχει φαντασία και είναι ικανός να απασχολήσει δημιουργικά και διασκεδαστικά το παιδί του.

Δείτε τα βίντεο:

https://www.instagram.com/reel/CsdEQ-tP41z/
https://www.instagram.com/reel/CsJ9YKPAFqH/

Τα οφέλη του μπάσκετ

Τα οφέλη του μπάσκετ είναι πολλά. Γι' αυτό και αξίζει να ασχοληθεί ένα παιδί (αγόρι και κορίτσι) από μικρή ηλικία. Μεταξύ άλλων, όπως είχε αναφέρει και ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας, Φραγκίσκος Αλβέρτης σε παλαιότερη συνέντευξη που είχε δώσει στο Mothersblog.gr: «Το κάθε παιδί θα μπορέσει να μάθει μέσα από το μπάσκετ να σέβεται τους άλλους αλλά και να κερδίζει τον σεβασμό των άλλων. Θα μάθει να συναγωνίζεται σε υγιείς συνθήκες, όπου η νίκη και η ήττα είναι και τα δύο μέρος του παιχνιδιού ενώ θα αποκτήσει βάσεις, αξίες και αρχές που θα αποτελέσουν εφόδια, όχι μόνο στην πορεία του και στην εξέλιξή του στο μπάσκετ, αλλά και γενικότερα στη ζωή του».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved