Δασκάλες έκριναν αρνητικά το κολατσιό της κόρης του - Η αντίδραση αυτού του μπαμπά

Μπαμπάς - Δασκάλες 1-0

Δασκάλες έκριναν αρνητικά το κολατσιό της κόρης του - Η αντίδραση αυτού του μπαμπά

Ο μπαμπάς και τα μηνύματα που έβαλε στο κολατσιό της κόρης του με παραλήπτες τις δασκάλες της.

TikTok/Screenshot

Ένας μπαμπάς έγινε viral με την αντίδραση που είχε στα αρνητικά σχόλια που έκαναν οι δασκάλες στην κόρη τους για το «μη υγιεινό κολατσιό της»

Μόλις ο Ross Hunt ανακάλυψε ότι το κολατσιό της κόρης του σχολιάστηκε αρνητικά ως «μη υγιεινό» από τις δασκάλες της, πήρε τα πράγματα στα χέρια του.

Το βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok και που έγινε viral δείχνει πώς αυτός ο μπαμπάς έστειλε το δικό του μήνυμα στις δασκάλες της κόρης του, Isabelle, που την έκαναν να νιώσει άσχημα για το κολατσιό που παίρνει από το σπίτι στο σχολείο.

Το βίντεό του, όπως θα δείτε και εσείς, αρχίζει με ένα κωμικό σκετσάκι. Υποδύεται τις δασκάλες που σχολιάζουν αρνητικά το κολατσιό που παίρνει η κόρη του μαζί της.

«Ο, όχι, μην το τρως αυτό! Φάε το σάντουίτς σου! Ο, όχι, δεν πρέπει να το τρως αυτό», ακούγεται να λέει.

«Αυτό είναι εκνευριστικό», συνέχισε να λέει «και έκανε την Isabelle να μην θέλει να πάρει κολατσιό μαζί της στο σχολείο. Είναι εντάξει δηλαδή να τρώει το σοκολατένιο κέικ που της δίνει το ίδιο το σχολείο, αλλά αν το βάλουμε εμείς στο ταπεράκι της, "Ο, όχι, δεν πρέπει να το φας αυτό"»

Η λύση αυτού του μπαμπά; Ξεκαρδιστικά μηνύματα μέσα στο τσαντάκι κολατσιού. Το πρώτο μήνυμα έλεγε: «Καλωσορίσατε στο κολατσιό της Isabelle. Γνωρίζουμε τι περιέχει αυτό το τάπερ και είμαστε χαρούμενη που θα το φάει όποτε θέλει!»

Μπαμπάς - Δασκάλες; 1-0

Είναι αρκετά ενοχλητικό οι εκπαιδευτικοί να κάνουν τους μαθητές τους να αισθάνονται άσχημα για το φαγητό τους (όποιο και αν είναι αυτό) που παίρνουν μαζί τους στο σχολείο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved