Ασπρόμαυρες φωτογραφίες μπαμπάδων με τα μωρά τους αγκαλιά

Η Kristina Mack αποτυπώνει στις φωτογραφίες της την ιδιαίτερη σχέση μπαμπά και μωρού.

Ασπρόμαυρες φωτογραφίες μπαμπάδων με τα μωρά τους αγκαλιά

Μπαμπάς δίνει ένα φιλί στο κεφάλι του νεογέννητου και η Kristina Mack απαθανατίζει το τρυφερό στιγμιότυπο.

Instagram / tinyposers

Η Kristina Mack είναι επαγγελματίας φωτογράφος νεογέννητων και εκείνη που βρίσκεται πίσω από όλες τις υπέροχες φωτογραφίες που μπορεί να δει κανείς στο προφίλ Tiny Posers στο Instagram.

«Εγώ είμαι που βρίσκομαι πίσω από την κάμερα στο στούντιο του Tiny Posers, απαθανατίζοντας μικροσκοπικά θαυματάκια που κλέβουν την καρδιά μας» αναφέρει η ίδια η φωτογράφος.

Το όνομα του λογαριασμού δεν είναι φυσικά τυχαίο, αντίθετα είναι εμπνευσμένο από το μικροσκοπικό μέγεθος τω νεογέννητων που πρωταγωνιστούν στις περισσότερες φωτογραφίες.

https://www.instagram.com/p/CoNYkW6tB2L

Η Kristina έχει πολυετή εμπειρία και παραδέχεται ότι με τα χρόνια έχει αλλάξει το στιλ και την αισθητική της. Πλέον προσπαθεί το τελικό αποτέλεσμα στις φωτογραφίες της να είναι όσο το δυνατόν πιο μίνιμαλ, διαχρονικό και κομψό.

https://www.instagram.com/p/CpKS4j6Osj-

Φωτογραφίες μπαμπάδων με τα νεογέννητα μωρά τους

Οι αναρτήσεις της Kristina στο Tiny Posers ξεπερνούν τις 1.800 και από αυτές που ξεχωρίζουν είναι οι φωτογραφίες μπαμπάδων με τα νεογέννητα μωρά τους αγκαλιά.

Τις τελευταίες δεκαετίες οι μπαμπάδες ασχολούνται πολύ πιο ενεργά με την ανατροφή των παιδιών, πολλοί επιλέγουν να είναι παρόντες στον τοκετό και ήδη από το πρώτο διάστημα δημιουργούν ένα ιδιαίτερο δέσιμο με το νεογέννητο που σιγά σιγά δυναμώνει.

Αυτήν ακριβώς την τρυφερή σχέση αποτυπώνει η φωτογράφος στις φωτογραφίες της.

https://www.instagram.com/p/CoRk7tXMZOQ

Δικές μας αγαπημένες; Οι ασπρόμαυρες που είναι ακόμα πιο ατμοσφαιρικές. Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες της Kristina Mack στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved