Έξι πράγματα που θέλουν οι μπαμπάδες να γνωρίζουν οι γυναίκες τους

Γιατί ως γνωστόν και οι μπαμπάδες έχουν ψυχή.

Έξι πράγματα που θέλουν οι μπαμπάδες να γνωρίζουν οι γυναίκες τους
Bigstock

Πολύ συχνά ακούμε για όλα όσα έχουν ανάγκη οι γυναίκες από τους συζύγους τους και όχι το αντίθετο.

O Joe Williamson, πατέρας και σύζυγος αποφάσισε να γράψει για τα πράγματα που πιστεύει ότι οι περισσότεροι μπαμπάδες θα ήθελαν να γνωρίζουν οι γυναίκες τους.

Οι μπαμπάδες αγαπούν τα παιδιά τους

Υποθέτουμε ότι γνωρίζετε περισσότερα για την ανατροφή των παιδιών από εμάς. Όμως, αγαπάμε κι εμείς τα παιδιά μας και θέλουμε το καλύτερο για αυτά. Είναι απίθανο να προκαλέσουμε μακροπρόθεσμη ζημιά αν τα αφήσουμε λίγο περισσότερο να παίζουν βιντεοπαιχνίδια, αλλά όταν τα αναθέτουμε σε εσάς είναι επειδή υποθέτουμε ότι έχετε διαβάσει κάτι περισσότερο ή έχετε μια φυσική διαίσθηση. Δεν είναι δίκαιο ή σωστό αλλά είναι η αλήθεια.

goneis-zevgari.jpg

Οι μπαμπάδες έχουν άποψη

Δεν είναι ότι δεν μας νοιάζει, απλά ξέρουμε ότι νοιάζεστε περισσότερο για πράγματα που εμείς δεν δίνουμε και τόση σημασία. Από το τι φορούν τα παιδιά σε ένα πάρτι μέχρι τις επιλογές χαρτιού περιτυλίγματος για ένα δώρο ή ποιον φίλο τους θα καλέσουν στο σπίτι, μας νοιάζει. Απλώς ξέρουμε ότι ενδιαφέρεστε περισσότερο από εμάς για τέτοιου είδους θέματα. Επομένως, θα αναβάλουμε τη λήψη μιας απόφασης μέχρι να μάθουμε πώς αισθάνεστε για το συγκεκριμένο θέμα.

Το "αργότερα" δεν είναι ψέμα

Όταν λέμε «θα το κάνουμε αργότερα», το πιστεύουμε πραγματικά και το λέμε με ειλικρίνεια. Δεν είναι απαραίτητα μια τακτική για να αποφύγουμε μια υποχρέωση αλλά απλά δεν περιμέναμε να μας ζητηθεί να καθαρίσουμε το γκαράζ, να πλύνουμε τα πιάτα, να κουρέψουμε το γρασίδι όλα την ίδια στιγμή και θα θέλαμε να τελειώνουμε πρώτα αυτό που κάνουμε. Είναι σημαντικό αυτό που κάνουμε; Μάλλον όχι, αλλά θα φτάσουμε και αε αυτό το θέμα…

Πλένουμε τα χέρια μας ( όχι όσες φορές θα θέλατε)

Πλένουμε τα χέρια μας σχολαστικά ειδικά όταν μας βλέπετε. Η σύζυγός μου υπενθυμίζει συνεχώς σε μένα και στα δύο αγόρια μας να πλένουμε τα χέρια μας κάθε φορά που αγγίξουμε οποιαδήποτε επιφάνεια. Επομένως, κάθε φορά που κάνω κάτι και είμαι στο οπτικό της πεδίο, πλένω τα χέρια μου.

zevgari-gamos.jpg

Λέμε μικρά ψέματα ( για χάρη σας)

Ας υποθέσουμε ότι περίπου τα μισά από αυτά που σας λέμε είναι ένα «μικρό λευκό ψέμα». ΔΕΝ πρόκειται για εξαπάτηση ή έλλειψη εμπιστοσύνης. Σημαίνει ότι δεν θέλουμε να ανησυχείτε για κάτι που δεν είναι ανησυχητικό για εμάς τους μπαμπάδες.

«Τον σκούπισες τον πάγκο;» - «Ναι».

«Βούρτσισαν τα παιδιά τα δόντια τους;» – «Ναι, το έκαναν».

«Τι είπε ο μηχανικός για το θόρυβο του αυτοκινήτου;» – «Όλα καλά, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας».

Όλα έγκεινται σε μια προσπάθεια να ηρεμήσει το μυαλό σας και μετά κάνουμε μια μικρή προσευχή να μην ελέγξετε τον πάγκο, να μη ρωτήσετε τα παιδιά, να μη μείνετε στο δρόμο με το αυτοκίνητο.

Δεν είναι όλοι οι μπαμπάδες ίδιοι ( το ίδιο και οι σύζυγοι)

Υπάρχουν εξαιρέσεις σε κάθε κανόνα και η κατάσταση του καθενός είναι διαφορετική. Όμως κατά γενική ομολογία οι μπαμπάδες θέλουμε να στηρίζουμε τις συζύγους μας και να είμαστε στο πλευρό τους.

Πηγή: momcavetv.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved