Οι υποσχέσεις που κάθε μπαμπάς πρέπει να δώσει στην κόρη του (και να τις τηρήσει)

Υποσχέσεις που αν τηρηθούν θα ενισχύσουν ακόμα περισσότερο τη σχέση μπαμπά - κόρης.

Οι υποσχέσεις που κάθε μπαμπάς πρέπει να δώσει στην κόρη του (και να τις τηρήσει)
Bigstock

Για τον μπαμπά η κόρη του θα είναι πάντα το κοριτσάκι του. Ακόμα κι αν δεν μπορεί να δεχτεί ότι μεγαλώνει, ότι ανεξαρτοποιείται, ότι ένα άλλο αγόρι θα κλέψει την καρδιά της, προσπαθεί να την προστατέψει – με τον τρόπο του – και να είναι δίπλα της.

Αν είστε νέος μπαμπάς και δη κόρης, αξίζει να διαβάσετε τα όσα έγραψε ο Mike Landry , συγγραφέας και μουσικός, για τη δική του κόρη και συγκεκριμένα για τις υποσχέσεις που θέλει να τηρήσει.

mpampas-kai-kori.jpg

Θα σε ακούσω

Όσο μεγαλώνεις, θα σε ακούω ,πάντα και για πάντα. Θα ήθελα να είμαι αυτός στον οποίο θα ανοίγεις την καρδιά σου για οτιδήποτε σε απασχολεί στη ζωή σου.

Θα είμαι εκεί

Μπορείς να βασίζεσαι σε μένα. Θα είμαι παρών στο ρεσιτάλ χορού σου, στους αγώνες σου, στην αποφοίτησή σου. Θέλω να είμαι μέρος σε κάθε κομμάτι της ζωής σου.

Θα σε βοηθήσω με οτιδήποτε

Αν θέλεις να σου χτενίσω τα μαλλιά θα το κάνω, αν πρέπει να ξεροσταλιάζω στο αυτοκίνητο στα πρώτα σου ραντεβού, και να μη το θέλεις, θα το κάνω. Μπορείς να με ρωτήσεις ό,τι θέλεις χωρίς φόβο και θα κάνω τα πάντα για να σε βοηθήσω.

Θα σου λέω ότι είσαι όμορφη, γιατί είσαι

Πρέπει να δεις τον εαυτό σου όπως σε βλέπω εγώ: ένα πολύτιμο και όμορφο κορίτσι. Και θα σου το λέω με λόγια και πράξεις, ώστε να καταλάβεις ότι η ομορφιά είναι κάτι πολύ περισσότερο από αυτό που βλέπεις στον καθρέφτη.

Θα σου δείξω πώς πρέπει να σου συμπεριφέρονται οι άντρες

Επίτρεψέ μου να σου δείξω τον τρόπο που θα πρέπει να σου φέρεται κάθε άνδρας στη ζωή σου. Θα σου κρατάω τις πόρτες ανοιχτές. Θα επιλέγω προσεκτικά τα λόγια μου όταν μιλάω για γυναίκες. Θα αντισταθώ στον πειρασμό να κοιτάζω στα κλεφτά μια ελκυστική γυναίκα. Γιατί κάθε γυναίκα αξίζει την αγάπη και τον σεβασμό μας.

mpampas-kai-kori.jpg

Θα ζητάω συγγνώμη όταν κάνω λάθος

Ξέρω ότι δεν είμαι τέλειος άντρας. Μερικές φορές χάνω την ψυχραιμία μου και παραφέρομαι. Όποτε συμβεί αυτό - ειδικά αν σε πληγώνει- θα είμαι ο πρώτος που θα καταπίνει την περηφάνια μου και θα σου ζητάω συγγνώμη.

Θα σε αγαπώ πάντα

Είσαι το κοριτσάκι μου. Δεν έχει σημασία αν υπάρχουν μέρες που κάνεις πράγματα που με τρελαίνεις ή αν νιώθω ότι η καρδιά μου μπορεί να σπάσει. Δεν υπάρχει τίποτα που μπορείς να πεις ή να κάνεις που θα με εμποδίσει από το να σε αγαπώ για πάντα.

Με πληροφορίες από το allprodad.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved