Συγκινητικό βίντεο: Ζήτησε από την κόρη της αρραβωνιαστικιάς του να γίνει και δική του κόρη

Το βίντεο δημοσίευσε η μαμά της μικρής στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok.

Συγκινητικό βίντεο: Ζήτησε από την κόρη της αρραβωνιαστικιάς του να γίνει και δική του κόρη
Bigstock

Ένα νεαρό κορίτσι από το Van Buren, Indiana, συγκινήθηκε όταν ο αρραβωνιαστικός της μαμάς της, έκανε πρόταση και στην ίδια. Τι πρόταση; Μα φυσικά αν θα μπορούσε να γίνει ο μπαμπάς της.

Η Charlie, η 9χρονη που θα δείτε και στο βίντεο μόλις είδε τον θετό πατέρα της να γονατίζει και να της δείχνει το δαχτυλίδι που κρατούσε στο χέρι του, τον αγκάλιασε γεμάτη ευτυχία.

«Για εννιά χρόνια ήμουν εγώ και το μωρό μου. Λοιπόν σήμερα προστέθηκε στην οικογένειά μας ο καλύτερός μας φίλος και θα αποκτήσει τον μπαμπά που πάντα άξιζε να έχει!», σχολίασε η μαμά Taylor Nally στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok όπου και δημοσίευσε το βίντεο.

Η ανάρτησή της έγινε αμέσως viral και τα σχόλια ήταν πολλά.


Οι θετοί μπαμπάδες αγαπούν τα παιδιά σαν να είναι δικά τους παιδιά και γίνονται πρότυπα και παραδείγματα για τα παιδιά που μεγαλώνουν. Μπορεί να μην είναι βιολογικοί μπαμπάδες και σίγουρα δεν έρχονται στη ζωή των παιδιών για να αντικαταστήσουν τον πρώτο τους ήρωα. Ωστόσο, γίνονται μια τρίτη αγκαλιά για εκείνα, μαθαίνουν να διαβάζουν τα συναισθήματα των παιδιών, να εκφράζουν δικά τους συναισθήματα με θάρρος και φυσικά να είναι πάντα εκεί για τα θετά τους παιδιά όταν τον χρειάζονται.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved