Τα νέα σκίτσα του Jude Devir για την πατρότητα είναι απολαυστικά

Ο καλλιτέχνης αποτυπώνει την καθημερινότητα με δύο μικρά παιδιά και μας θυμίζει όλες τις αστείες ή και τις «άβολες» στιγμές.

Τα νέα σκίτσα του Jude Devir για την πατρότητα είναι απολαυστικά
Instagram / jude_devir

O Jude Devir είναι ένας από τους πιο γνωστούς σκιτσογράφους και δημιουργούς κόμικ παγκοσμίως. Τα πρώτα σκίτσα του που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου ήταν αυτά που αποτύπωναν με χιουμοριστικό τρόπο απλές καθημερινές στιγμές με τη σύντροφό του, Maya. Κυκλοφόρησαν με τον τίτλο «One of those days» και έκαναν άντρες, γυναίκες να ταυτιστούν.

Ο Jude και η Maya παντρεύτηκαν, έγιναν γονείς και πλέον απολαμβάνουν τη νέα τους ζωή με τα δύο παιδιά τους. Η νέα αυτή καθημερινότητα με τις καλές, τις κακές και τις αστείες της στιγμές αποτελεί για ακόμη μία φορά πηγή έμπνευσης για τον καλλιτέχνη.

https://www.instagram.com/p/CVk06J6IGWt

Τα τελευταία χρόνια οι δημιουργίες του Jude σχετίζονται με την μητρότητα, την πατρότητα και όλα τα διαφορετικά στάδια που βιώνει ένας γονιός από την εγκυμοσύνη, μέχρι τις πρώτες εβδομάδες με το μωρό και αργότερα την καθημερινότητα με ένα νήπιο.

https://www.instagram.com/p/CUuvk5Xo-90

Τα πιο πρόσφατα σκίτσα του σκιτσογράφος αποτυπώνουν και την απαιτητική καθημερινότητα με δύο μικρά στο σπίτι, αλλά και τις «άβολες» στιγμές με τις οποίες λίγο πολύ μπορούν να ταυτιστούν όλοι οι γονείς.

https://www.instagram.com/p/CkyO3FSKNWO

Ο καλλιτέχνης δημοσιεύει τις δημιουργίες του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και όπου οι ακόλουθοί του ξεπερνούν πλέον τα 5,5 εκατομμύρια.

Ο Jude και η Maya έγιναν για πρώτη φορά γονείς με τη γέννηση της μικρής Ariel, ενώ το δεύτερο μέλος της οικογένειας, ο μικρός Ethan, γεννήθηκε το 2021.

Δείτε τις πρόσφατες δημιουργίες του στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved