«Γιατί δεν έχω στήθος;» - Η ξεκαρδιστική απάντηση ενός μπαμπά στην ερώτηση της κόρης του

Η κόρη του του έκανε την ερώτηση και εκείνος απάντησε με ξεκαρδιστικό τρόπο σε ένα βίντεο που έγινε viral στο TikTok.

«Γιατί δεν έχω στήθος;» - Η ξεκαρδιστική απάντηση ενός μπαμπά στην ερώτηση της κόρης του
Photo by @bearsteen on TikTok

Δεν υπάρχει γονιός που να μην έχει αποστομωθεί από μια περίεργη ερώτηση που του έχει κάνει το παιδί του κάποια στιγμή. Και όπως όλα τα τα αστεία πράγματα που ρωτούν συνήθως τα παιδιά, γίνονται αναπάντεχα.

Σε αυτό το viral βίντεο του TikTok, ένας μπαμπάς, ο @bearsteen απαθανάτισε τη στιγμή που το μικρό του κορίτσι τον ρωτά εκείνη την ερώτηση που πολλά κορίτσια κάνουν κάποια στιγμή στους γονείς τους, αφήνοντάς τον φυσικά, άφωνο.

Το βίντεο αρχίζει με την κάμερα στραμμένη επάνω του ενώ ρωτά: «Γιατί δεν έχεις, τι;»

Η πεντάχρονη κόρη του ακούγεται να απαντά με την ίδια ερώτηση που του έκανε πριν ανοίξει το κινητό του τηλέφωνο...: «Γιατί δεν έχω στήθος;».

Και αν αυτό ακόμη δεν σας έκανε να κρατήσετε την κοιλιά σας από τα γέλια, περιμένετε, υπάρχει και συνέχεια. Γιατί αν και δεν ξέρει τι να απαντήσει, προσπαθεί με γενναιότητα να δώσει έστω κάποια απάντηση στην μικρή του.

«Λοιπόν, γιατί δεν έχεις στήθος... αυτά... εμ... δεν είναι ακόμη εκεί... κάποια στιγμή... εμ... δεν είσαι αρκετά μεγάλη αλλά θα εμφανιστούν κάποια στιγμή!».

Η αθωότητα της κόρης του και οι ειλικρινείς ερωτήσεις της, κάνουν τον μπαμπά να παίρνει διάφορες γκριμάτσες καθώς δεν μπορεί να το διαχειριστεί.

«Θα μεγαλώσουν, σωστά;», ακούγεται να ρωτάει ξανά η μικρούλα με τον μπαμπά να βάζει τα δυνατά του να απαντήσει για ακόμη μια φορά. «Λοιπόν, ναι. Εννοώ ναι, θα μεγαλώσουν. Είναι λίγο περίεργο για να το θέσω αλλιώς, αλλά ναι. Θα μεγαλώσουν. Απλά δεν είσαι αρκετά μεγάλη ακόμη και είναι φυσιολογικό. Μην ανησυχείς, δεν θα έπρεπε να ανησυχείς για αυτό!».

Αλλά φυσικά η συζήτησή τους δεν σταματά εκεί επειδή η κόρη του λέει: «Μακάρι να είχα στήθος, όπως της γιαγιάς!».

Σίγουρα δεν μπορείς να προβλέψεις τι θα πει ένα παιδί μετά από μια απάντηση που θα του δώσεις και το ίδιο συνέβη και με αυτόν τον μπαμπά.

Με πάνω από 2 εκατομμύρια likes και περισσότερα από 61.000 shares το ίντερνετ σίγουρα λάτρεψε αυτό το TikTok βίντεο.

«Είπα στην κόρη μου ότι τα παρήγγειλα από το Amazon και θα τα παραλάβουμε όταν γίνει 12 με 13 ετών! 😂😂», σχολίασε ένας μπαμπάς κάτω από το βίντεο.

«Όταν πιστεύεις ότι οι ερωτήσεις δεν μπορούν να γίνουν πιο δύσκολες...», έγραψε ένας άλλος.

«Ταυτίζομαι με όλη τη συζήτησή σας. Σε θαυμάζω που μπόρεσες με κάποιο τρόπο να το εξηγήσεις!», σχολίασε ένας τρίτος.

Ο μπαμπάς επίσης δημοσίευσε αργότερα ένα follow-up βίντεο δείχνοντας την αντίδραση της γιαγιάς. Δείτε το και αυτό

με πληροφορίες από το mother.ly

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved