Άντρας έφτιαχνε κάθε εβδομάδα στην έγκυο γυναίκα του συνταγές με τροφές στο μέγεθος του εμβρύου

Ο Tom Sullivan κερδίζει το βραβείο του πιο ευρηματικού μπαμπά.

Άντρας έφτιαχνε κάθε εβδομάδα στην έγκυο γυναίκα του συνταγές με τροφές στο μέγεθος του εμβρύου
Insatgram / mealssheeats

Για τον Tom Sullivan η μαγειρική είναι μία δημιουργική δραστηριότητα. Η σύζυγός του, Rachael, έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί τον περασμένο Ιούλιο και καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, ο Tom της έφτιαχνε συνταγές με τροφές που έχουν το μέγεθος του εμβρύου την εκάστοτε εβδομάδα.

Τα πρωτότυπα πιάτα δημοσίευε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μέσα από χιουμοριστικά βίντεο όπως είναι το παρακάτω, όταν η κόρη τους είχε μόλις το μέγεθος ενός καρότου.

https://www.instagram.com/p/CbF4T_rFH0C

ή αυτό στην 28η εβδομάδα κύησης.

https://www.instagram.com/p/CdKEBqzFgc8

Οι συνταγές του Tom ήταν για φαγητά, σνακ ακόμα και γλυκά και πέρα από τα λαχταριστές δημιουργίες του δημοσίευε στο Instagram και φωτογραφίες της Rachael με φρούτα και λαχανικά που αντιστοιχούν στο μέγεθος του εμβρύου. Πάρτε μία γεύση στην gallery που ακολουθεί.

Η ευφάνταστη αυτή ιδέα του Tom κέντρισε το ενδιαφέρων των χρηστών του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης και οι ακόλουθοί του σήμερα ξεπερνούν τις 379 χιλιάδες. Βέβαια αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο ευρηματικός μπαμπάς αξιοποίησε την αγάπη του για τη μαγειρική για έναν ιδιαίτερο λόγο.

Η Rachael πάσχει από το σύνδρομο των πολυκυστικών ωοθηκών και πριν μείνει έγκυος στην κόρη τους, ο Τομ της έφτιαχνε συνταγές με τροφές που θεωρούνται ότι βελτιώνουν τα συμπτώματα.

«Όταν είχα διαγνωσθεί με πολυκυστικές ωοθήκες, συνειδητοποίησα ότι δεν υπήρχαν accounts γυναικών που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα. Έβρισκα μόνο accounts γιατρών, αλλά τίποτα που να περιγράφει ένα προσωπικό ταξίδι» είπε η Rachael σε συνέντευξή της στο Parent.com.

https://www.instagram.com/p/CU8yKvZlq7E

Σήμερα το ζευγάρι απολαμβάνει τους πρώτους μήνες με την κόρη του. Η μικρούλα Sutton γεννήθηκε στις 25 Ιουλίου και τα διάφορα φαγητά είναι η πηγή έμπνευσης για να αποτυπώσουν την ανάπτυξή της μήνα με τον μήνα.

https://www.instagram.com/p/Ch-26tDM9ZU
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved