Jude Devir: Τα νέα σκίτσα του περιγράφουν την καθημερινότητα με δύο νήπια στο σπίτι

O γνωστός σκιτσογράφος περιγράφει με χιουμοριστικό τρόπο την καθημερινότητα με τα δύο του παιδιά μέσα από τα σκίτσα του.

Jude Devir: Τα νέα σκίτσα του περιγράφουν την καθημερινότητα με δύο νήπια στο σπίτι
Instagram / jude_devir

Ο Jude Devir είναι ένα από τους πιο δημοφιλείς σκιτσογράφους και δημιουργούς κόμικ στον κόσμο. Έγινε γνωστός χρόνια πριν όταν δημοσίευσε στα social media χιουμοριστικά σκίτσα που αποτύπωναν καθημερινές στιγμές με τη σύντροφό του Maya, με την οποία και δημιούργησαν τα διαδικτυακά κόμικ «One of Those Days».

Σήμερα, οι διαδικτυακοί του φίλοι ξεπερνούν τα 5,5 εκατομμύρια και πλέον τα σκίτσα που δημοσιεύει στον λογαριασμό του στο Instagram είναι εμπνευσμένα από τη νέα του καθημερινότητα ως πατέρας δύο παιδιών.

Ο Jude και η Maya έγιναν γονείς για πρώτη φορά όταν ήρθε στον κόσμο η κόρη τους, Ariel. Το 2021 γεννήθηκε και το δεύτερο παιδί τους, ο γιος τους Ethan.

https://www.instagram.com/p/Cc5dyOtKY9B

Όλο αυτό το διάστημα οι δημιουργίες του καλλιτέχνη αποτυπώνουν με χιουμοριστικό τρόπο το πώς βιώνει ως μπαμπάς την εγκυμοσύνη, το πρώτο διάστημα με το μωρό στο σπίτι, την καθημερινότητα με ένα μωρό και ένα νήπιο. Τα σκίτσα του κάνουν πολλούς γονείς να ταυτιστούν και αυτός είναι και ο λόγος που έχουν ξεχωρίσει.

https://www.instagram.com/p/CK3_M05H_6N

Ο γιος του ζευγαριού πλέον έχει μεγαλώσει και τα νέα σκίτσα του Jude αποτυπώνουν τη ζωή με δύο νήπια. Οι τσακωμοί είναι φυσικά αναπόφευκτοι, όπως και το χάος στο σπίτι, η κούραση αλλά και τα αστεία στιγμιότυπα.

Οι δημιουργίες του συγκεντρώνουν εκατοντάδες χιλιάδες likes και συχνά κάνουν τον γύρο του διαδικτύου για να περιγράψουν καταστάσεις που λίγο πολύ όλα τα ζευγάρια ζούνε.

Δείτε τις πιο πρόσφατες δημιουργίες του Jude στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved