Μπαμπάς αντιγράφει το outfit της έφηβης κόρης του-Ξεκαρδιστικό βίντεο

Μπαμπάς φορά τα ρούχα της έφηβης κόρης του και εμείς, έχουμε να πούμε μόνο τούτο: Το crop top του πάει τόσο πολύ!

Μπαμπάς αντιγράφει το outfit της έφηβης κόρης του-Ξεκαρδιστικό βίντεο
Bigstock

Η έφηβη κόρη της οικογένειας, ήταν έτοιμη να βγει βόλτα, όταν οι γονείς της δεν ενέκριναν τα ρούχα που φορούσε. Τι έκαναν λοιπόν; Αποφάσισαν να αντιγράψουν το στιλ της...

Κάποιοι λένε ότι αν δεν μπορείς να τα βάλεις με έναν έφηβο, απλά πήγαινε με τα νερά του και όπως φαίνεται αυτό έκανε πολλούς γονείς έφηβων παιδιών -και δη μπαμπάδες- να αντιγράψουν το στιλ των κοριτσιών τους δείχνοντας πώς είναι εκείνοι με τα ρούχα που διαλέγουν για να βγουν έξω από το σπίτι.

Όλα άρχισαν όταν μια χρήστης του TikTok , η Amy Sloan δημοσίευσε βίντεο που δείχνει την οικογένειά της. Υποδύεται την έφηβη κόρη της που ακούγεται να λέει στο βίντεο: "Εντάξει, μαμά, είμαι έτοιμη!", όταν ήταν έτοιμη να βγει έξω από το σπίτι με ένα crop top και σορτσάκι. Η μαμά απάντησε " Όχι".

Η μαμά όπως βλέπετε δείχνει ακριβώς πώς διαφωνεί η κόρη της μαζί της, αναφέροντας ότι όλοι φορούν crop top, κάτι που δείχνει να είναι αλήθεια.

"Ο, αλήθεια; Όλοι φορούν crop top; Δεν το γνώριζα αυτό... Επιστρέφω αμέσως!"΄.

Το "επιστρέφω αμέσως" το είδατε στο ξεκαρδιστικό βίντεο παραπάνω και το είδατε μέχρι το τέλος θα είδατε και την αντίδραση του μπαμπά, που εμφανίστηκε ντυμένος με τζιν σορτσάκι και κροπ τοπ.

Το συγκεκριμένο βίντεο το λάτρεψαν οι χρήστες του TikTok (μπαμπάδες και μαμάδες) και κάπως έτσι έγινε trend με πολλούς γονείς να κάνουν το ίδιο.

Κρατήστε την κοιλιά σας γιατί δεν θα μπορείτε να πάρετε ανάσα από τα γέλια και με το παρακάτω βίντεο όπου μπαμπάς φοράει σορτσάκι.


πηγή: parents.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved