Μαθαίνουν ότι θα γίνουν μπαμπάδες με τους πιο ευφάνταστους τρόπους (vid)

Νέοι μπαμπάδες: Οι πιο ρομαντικοί τρόποι να ανακοινώσετε την εγκυμοσύνη σας.

Μαθαίνουν ότι θα γίνουν μπαμπάδες με τους πιο ευφάνταστους τρόπους (vid)
Bigstock

Όταν μαθαίνεις πως περιμένεις παιδάκι, η χαρά και η ευτυχία που νιώθεις είναι απέραντη και σίγουρα θέλεις να το μοιραστείς με τον δικό σου άνθρωπο αμέσως. Η ομάδα του mothersblog θα σας δείξει υπέροχους και πρωτότυπους τρόπους για να ανακοινώσετε την εγκυμοσύνη σας και να κάνετε τον αγαπημένο σας να πετάξει από την χαρά του, που θα γίνει μπαμπάς.

Aυτό το βίντεο θα σας συγκινήσει και θα σας εμπνεύσει ιδιαίτερα!

Είτε πρόκειται για το πρώτο σας παιδάκι, είτε όχι, πάντα υπάρχουν πρωτότυπες μέθοδοι για να ανακοινώσετε το ευχάριστο νέο στους μελλοντικούς μπαμπάδες.

Πάρτε ιδέες!

  • Πείτε το δείχνοντας το θετικό τεστ εγκυμοσύνης.
  • Γράψτε το σε cupcakes, ή σε μπλουζάκι, ή σε κούπα.
  • Πείτε το μέσω του κατοικίδιού σας.

Ο αγαπημένος μας τρόπος σε όσες μελλοντικές μανούλες έχουν κατοικίδιο είναι αυτός! Γράψτε στο λουρί του σκύλου ή της γάτας σας ότι είστε έγκυος, ή ότι έρχεται ένα ανθρώπινο μωρό, για να δώσετε και μια αστεία νότα στην στιγμή.

  • Πείτε το με το αδερφάκι του.

Τι πιο γλυκό αν έχετε και άλλο παιδάκι να αφήσετε εκείνο να του πει ότι περιμένει αδερφάκι.

Η εμπειρία της πατρότητας, είναι κάτι για το οποίο δεν μπορείς να προετοιμαστείς ιδιαίτερα.

Η μητέρα, κουβαλάει μέσα της για εννέα μήνες μια νέα ζωή, το σώμα της αισθάνεται ότι κάτι συμβαίνει και έχει χρόνο να προετοιμαστεί κάπως για τα νέα δεδομένα, έστω κι αν στην πραγματικότητα, ούτε για εκείνη είναι εύκολο να τα διαχειριστεί.

Όταν γίνεσαι γονιός, μπαίνεις σε ένα νέο κεφάλαιο της ζωής σου, ένα κεφάλαιο για το οποίο ό,τι κι αν σου έχουν πει, η αλήθεια είναι πώς θα πρέπει να βρεις την άκρη μαζί με τον άνθρωπό σου.

Είστε έτοιμοι να γίνετε νέοι μπαμπάδες;

Δείτε ποιους φανταστικούς τρόπους επέλεξαν οι μέλλουσες μανούλες, για να ανακοινώσουν στους συζύγους τους ότι θα γίνουν μπαμπάδες στο ακόλουθο βίντεο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved