Μπαμπάς μεγαλώνει μόνος τις τρεις κόρες του μετά την απώλεια της συζύγου του

Κατάφερε να ξεπεράσει το θυμό και τη θλίψη που ένιωθε, για χάρη των παιδιών του που τον είχαν ανάγκη.

Μπαμπάς μεγαλώνει μόνος τις τρεις κόρες του μετά την απώλεια της συζύγου του
Instagram @ mjaccurso

Για τον Matt Accurso το χτύπημα της μοίρας ήταν διπλό: τον Απρίλιο του 2019 η σύζυγός του, Lauren πέθανε στη γέννα σε ηλικία 37 ετών και 18 ημέρες αργότερα, «έχασε» και τον μόλις 18 ημερών γιο του.

Εκείνη την εποχή οι τρεις κόρες του ζευγαριού, Ali, Naomi και Layne, ήταν 8, 5 και 2 ετών, αντίστοιχα.


https://www.instagram.com/p/CexQKD0ObTL/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Accurso και η Lauren ήταν μαζί από το γυμνάσιο. «Ήταν η πρώτη μου αγάπη. Τα πρώτα μου όλα», ανέφερε χαρακτηριστικά στο TODAY Parents.

Μετά την απώλεια της συζύγου του, ένιωσε όχι μόνο θλίψη αλλά και μεγάλο θυμό. Δεν μπορούσε να αποδεχτεί το γεγονός ότι η Lauren, το πιο πιστό άτομο που γνώριζε, δεν ήταν πια στη ζωή.

«Το να βιώνεις την απώλεια και το τραύμα είναι μια δύσκολη διαδικασία και περνάς από διάφορα στάδια. Μπορείς να γίνεις σκληρός με τους γύρω σου και να φλερτάρεις με την κατάθλιψη ακόμα και με την αυτολύπηση. Σκέφτεσαι, “κανείς δεν έχει περάσει αυτό που έχω περάσει εγώ, κανείς δεν μπορεί να καταλάβει”», εξηγεί ο Accurso.

Χρειάστηκε να περάσει περίπου ένας χρόνος για να συνειδητοποιήσει ότι οι κόρες του τον είχαν ανάγκη όχι μόνο για τα καθημερινά και τα απαραίτητα ( φαγητό, καθαριότητα, κ.λ.π.) αλλά και ως παρουσία.


https://www.instagram.com/p/CalhiU_uiur/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Naomi έβλεπε συχνά εφιάλτες και ανησυχούσε μήπως και ο πατέρας της θα πέθαινε.

Κατάλαβε ότι οι κόρες του τον είχαν ανάγκη και έπρεπε να βρει τη δύναμη να σταθεί στο πλευρό τους με κάθε τρόπο.

«Όταν ζούσε η Lauren, γυρνούσα σπίτι και έπαιζα με τα κορίτσια και κάναμε χαμό. Τα πάντα ήταν ρυθμισμένα από εκείνη. Τώρα, εξακολουθώ να παίζω με τα παιδιά μου, αλλά πλέον πρέπει να έχω προνοήσει για τα ψώνια, το φαγητό, τους λογαριασμούς, τις υποχρεώσεις», αναφέρει ο Accurso.


https://www.instagram.com/p/CK8AbQWh5Nc/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μετά τη δουλειά παίζει για λίγο με τις κόρες του και στη συνέχεια ετοιμάζει το δείπνο. Μερικές φορές θα φάνε κρύα δημητριακά και φρούτα αλλά όπως λέει το πιο σημαντικό είναι ότι είναι όλοι μαζί.


https://www.instagram.com/p/B07JPY2h2e5/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Accurso απευθύνεται στους φίλους της Lauren για συμβουλές -όταν χρειάζεται - ενώ έχει γίνει μέλος σε ομάδες με μπαμπάδες που είναι χήροι κι αυτό, όπως λέει, τον έχει βοηθήσει μέχρι σήμερα, πολύ.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved