Σκίτσα αναδεικνύουν τον σπουδαίο ρόλο του μπαμπά στην οικογένεια

Σκίτσα για μπαμπάδες από μία μαμά.

Σκίτσα αναδεικνύουν τον σπουδαίο ρόλο του μπαμπά στην οικογένεια
Instagram / this_mama_doodles

Η γιορτή του Πατέρα γιορτάζεται κάθε χρόνο την τρίτη Κυριακή του Ιουνίου και είναι μία ημέρα αφιερωμένη στους μπαμπάδες και στον σημαντικό ρόλο τους στη ζωή των παιδιών και στην οικογένεια.

Η Emma είναι μαμά και καλλιτέχνης και με αφορμή την φετινή γιορτή του πατέρα δημιούργησε υπέροχα σκίτσα για μπαμπάδες, τα οποία αποτυπώνουν την ιδιαίτερη σχέση μπαμπά-παιδιού. Η Emma είναι η δημιουργός του This Mama Doodles, ένα brand με σκίτσα για την οικογένεια, τη μητρότητα, την καθημερινότητα με τα παιδιά. Αν και τα περισσότερα σκίτσα της αποτυπώνουν τις διάφορες πτυχές της μητρότητας, αυτή τη φορά επέλεξε να δημιουργήσει κάτι ξεχωριστό για να αποτυπώσει και το σπουδαίο ρόλο του μπαμπά στην οικογένεια.

Τις τελευταίες δεκαετίες οι μπαμπάδες ασχολούνται πολύ πιο ενεργά στην ανατροφή των παιδιών. Στα σκίτσα της Emma, βλέπουμε τον μπαμπά δίπλα στην μαμά την ώρα του τοκετού…


https://www.instagram.com/p/CZ2W5mmsLMK/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τον μπαμπά να φροντίζει το μωρό…


https://www.instagram.com/p/COYcyIJnYKE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τον μπαμπά να γίνεται και πάλι παιδί για χάρη των δικών του παιδιών.


https://www.instagram.com/p/CeRc200sw5P/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η καλλιτέχνης δημοσιεύει πολλές από τις δημιουργίες της και στον Instagram λογαριασμό στο Instagram, ο οποίος μέχρι σήμερα έχει πάνω από 60.000 ακολούθους.

Δείτε ακόμα περισσότερα σκίτσα της Emma στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved