Μπαμπάς βρήκε έναν πρωτότυπο τρόπο να πίνει ο γιος του νερό (vid)

Αν μη τι άλλο αυτός ο μπαμπάς είναι ευφάνταστος.

Μπαμπάς βρήκε έναν πρωτότυπο τρόπο να πίνει ο γιος του νερό (vid)
you tube / ViralHog

Το νερό βοηθά το σώμα του παιδιού να διατηρεί τη σωστή λειτουργία των κυττάρων και των υπόλοιπων οργάνων του σώματός του.

Κάνει τα μωρά να πίνουν νερό;

Αν το μωρό σας είναι κάτω των 6 μηνών, το μόνο που χρειάζεται να πίνει είναι γάλα. Είτε μητρικό, είτε φόρμουλα. Από την ηλικία των 6 μηνών και μετά μπορείτε να δώσετε μικρές ποσότητες νερoύ στο μωρό σας - αν χρειάζεται- σε συνδυασμό με το γάλα που πίνει.

Γιατί το νερό δεν ενδείκνυται για μωρά κάτω των 6 μηνών;

Πριν τους έξι μήνες, το γάλα (τόσο το μητρικό όσο και η φόρμουλα) είναι η μοναδική του τροφή. Ακόμη και όταν διψά. Αν δώσετε νερό στο μωρό σας ίσως να αρχίσει να καταναλώνει λιγότερη ποσότητα γάλακτος επηρεάζοντας την ανάπτυξή του.

Το κόλπο ενός μπαμπά να πιει ο γιος του νερό

Μεγαλώνοντας τα μωρά έχουν αυξημένες ανάγκες για υγρά τις οποίες καλύπτουν μέσα από τις τροφές ( φρούτα - λαχανικά) και το νερό. Ωστόσο, δεν αρέσει σε όλα τα παιδιά το νερό παρότι είναι σημαντικό για τη σωστή λειτουργία του οργανισμού.

Σε αυτή την περίπτωση οι γονείς αναζητούν τρόπους προκειμένου να τα πείσουν να πίνουν όσο πιο συχνά γίνεται έστω και μικρές ποσότητες.

'Ενας μπαμπάς λοιπόν, που ο γιος του δεν έπινε νερό, βρήκε έναν πρωτότυπο - σίγουρα- και συνάμα διασκεδαστικό τρόπο: κρατάει το μπουκάλι από απόσταση και εκτοξεύει το νερό στο στόμα του μωρού!

Πόσο αποτελεσματικός είναι δεν το εγγυόμαστε, ο μικρούλης πάντως το απολαμβάνει.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved