Μπαμπάς έκανε δώρο στην κόρη του ένα βιβλίο - Γιατί η 10χρονη ξέσπασε σε κλάματα

Αυτός ο μπαμπάς έκανε το πιο όμορφο δώρο στην κόρη του.

Μπαμπάς έκανε δώρο στην κόρη του ένα βιβλίο - Γιατί η 10χρονη ξέσπασε σε κλάματα
youtube / Happily

Ένας μπαμπάς ήθελε να κάνει ένα ξεχωριστό δώρο στην κόρη του για τα γενέθλιά της. Το σκεφτόταν καιρό και τελικά το έκανε πράξη όταν έγινε 10 ετών.

Ανήμερα λοιπόν των γενεθλίων της, η 10 χρονη Katherine Crabtree έχοντας δίπλα τον μικρότερο αδελφό της, πήρε στα χέρια της το δώρο του μπαμπά της και το άνοιξε.

Οπως θα δείτε στο βίντεο, το επεξεργάζεται, διαβάζει τον τίτλο « Πριγκίπισσα Katherine» και αρχίζει να το ξεφυλλίζει. Δεν δείχνει να της θυμίζει κάτι αλλά μετά την παρότρυνση της μαμάς της, ξεκινά να διαβάζει την ιστορία.

Τότε αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι της είναι γνώριμη, για την ακρίβεια είναι η ιστορία που της διάβαζε ο μπαμπάς της κάθε βράδυ.

Όταν ήταν μικρή ο μπαμπάς της, Brad Crabtree, συνήθιζε να της λέει μια ιστορία με ηρωίδα την πριγκίπισσα Katherine ( την κόρη του δηλαδή) η οποία ζούσε με την οικογένειά της σε ένα μαγικό κάστρο σε μια μακρινή χώρα. Η Katherine ήταν στοργική, θαρραλέα και συχνά έμπαινε σε μπελάδες έχοντας στο πλευρό της τον μονόκερο Frankie.

Η ιστορία έγινε η αγαπημένη της Katherine - τόσο πολύ που τη ζητούσε κάθε βράδυ. Ο Brad Crabtree αποφάσισε για τα 10α γενέθλια της κόρης του, να εκδώσει αυτή την ιστορία εμπλουτίζοντάς την παράλληλα και με άλλα φανταστικά πρόσωπα που θα τη βοηθούσαν να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της ζωής – από τους νταήδες στο σχολείο μέχρι να πιστεύει στον εαυτό της ή να μάθει να μοιράζεται.

Όταν η 10χρονη κατάλαβε ότι το βιβλίο είναι η δική της ιστορία ξέσπασε σε κλάματα. Έδειχνε να μην πιστεύει αυτό που έκανε για εκείνη ο μπαμπάς της.

Σηκώθηκε κι έτρεξε να αγκαλιάσει τον επίσης συγκινημένο πατέρα της.






Χωρίς αμφιβολία είναι από τα πιο όμορφα δώρα που μπορεί να κάνει ένας γονιός στο παιδί του.
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved