Θα γίνεις μπαμπάς; Να τι πρέπει να αγοράσεις για εσένα

Τι θα πρέπει να φροντίσει να έχει ένας μπαμπάς.

Θα γίνεις μπαμπάς; Να τι πρέπει να αγοράσεις για εσένα
Bigstock

Ο μέλλων μπαμπάς έχει ενημερωθεί για το κλάμα, για τις αλλαγές πάνας, για τα ξενύχτια. Αλλά δεν γνωρίζει ότι θα χρειαστεί περισσότερα πράγματα απ' ο,τι ένα μπιμπερό, μια πιπίλα και ένα καρότσι!

Αν πρόκειται να γίνεις μπαμπάς, σου έχουμε βρει τι άλλο θα χρειαστείς στο υπέροχο αυτό ξεκίνημα του ταξιδιού της πατρότητας, για να μην είσαι απροετοίμαστος!

Σακίδιο πλάτης

Όταν η μαμά με την τεράστια τη τσάντα της δεν είναι μαζί σου στην βόλτα που θα κάνεις με το μωράκι σου, θα πρέπει να ετοιμάσει τη δική σου τσάντα που θα βάλεις όλα αυτά που χρειάζεται το μωρό. Πάνες, αλλαξιές, πιπίλες, μπιμπερό, παιχνίδια, και ό,τι άλλο μπορεί να χρειαστείτε. Αντί να έχεις λοιπόν την τσάντα-αλλαξιέρα της μαμάς, φρόντισε να πάρεις ένα σακίδιο μοντέρνο που θα το κουβαλάς μαζί σου.

Κάθισμα αυτοκινήτου

Από τις πιο σημαντικές αγορές που θα κάνεις για το νεογέννητό σου, είναι το κάθισμα αυτοκινήτου. Η ασφάλεια και η υγεία του μωρού είναι το παν. Ήδη από το μαιευτήριο και μέχρι να γίνει 12 χρονών, το παιδί σου θα πρέπει να κάθεται με ασφάλεια στο αυτοκίνητο και σε ειδικό κάθισμα.

Μην τσιγκουνευτείς τα χρήματα και προς Θεού μην αγοράσεις μεταχειρισμένο. Είπαμε, το παν είναι η ασφάλεια του παιδιού. Όπως τσεκάρεις τα πάντα πριν αγοράσεις το αυτοκίνητο που σου αρέσει, έτσι να τσεκάρεις και το κάθισμα αυτοκινήτου.

Μια κούπα καφέ

Αν σου αρέσει ο καφές, σίγουρα θα θες και εσύ μια κούπα που να αναγράφει «Σούπερ Μπαμπάς». Γιατί δηλαδή να έχει μόνο η μαμά στο ράφι μια τέτοια κούπα;

Η αϋπνία -γιατί σίγουρα θα αναλάβεις το μωρό τα βράδια σε περίπτωση που δεν χρειάζεται να θηλάσει- θα σου χτυπήσει και εσένα την πόρτα, οπότε ο καφές για να τα βγάλεις πέρα την επόμενη μέρα θα είναι απαραίτητος.

Eλπίζουμε αυτό το άρθρο να σε βοήθησε έστω και λίγο μελλοντικέ μπαμπά! Είμαστε σίγουρες ότι θα τα πας περίφημα!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved