Μαμά ζωγράφισε τα φρύδια της κόρης της - Ποια ήταν η αντίδραση του μπαμπά

Τι έκανε ο πατέρας της μπέμπας όταν είδε τα έντονα φρύδια.

Μαμά ζωγράφισε τα φρύδια της κόρης της - Ποια ήταν η αντίδραση του μπαμπά

Μια μαμά αποφάσισε να …μεγαλώσει τα φρύδια της μόλις 11 μηνών κόρης της μόνο και μόνο για να δει την αντίδραση του συζύγου της.

Πήρε λοιπόν το μολύβι φρυδιών και ζωγράφισε τα φρύδια της μικρούλας. Όπως θα δείτε, η μπέμπα κάθεται στο καρεκλάκι του φαγητού και κοιτάζει δεξιά και αριστερά, χωρίς να καταλαβαίνει τι έχει συμβεί.

Τότε μπαίνει στην κουζίνα ο μπαμπάς και προς στιγμήν σαστίζει. Σαν να αναρωτιέται « τι έπαθε το μωρό», το κοιτάζει και ξαφνικά ξεσπά σε γέλια. Προσπαθεί αλλά δεν μπορεί να συγκρατηθεί.

Από την πλευρά της, η μπέμπα αναρωτιέται τι γίνεται αλλά χαίρεται κι αυτή αφού βλέπει τον μπαμπά της να γελάει με την ψυχή του.



Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι το μοναδικό βίντεο που βλέπουμε μωράκι με βαμμένα φρύδια. Αν ρίξετε μια ματιά τόσο στο Instagram όσο και το TikTok θα δείτε δεκάδες βιντεάκια με μωρά που έχουν ζωγραφιστά φρύδια. Ωστόσο, κάποιες μαμάδες, πήγαν λίγο πιο πέρα αυτό το challenge.

Όχι μόνο ζωγράφισαν φρύδια στα μωρά τους, αλλά κατέγραψαν και τις αντιδράσεις των συζύγων τους, όταν έβλεπαν για πρώτη φορά το παιδί τους με τα ζωγραφιστά περίεργα μεγάλα φρύδια.

Δείτε ακόμα ένα απολαυστικό βίντεο, ευθύς αμέσως:



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved