Μπαμπάς ξυπνάει κάθε μέρα στις 4 το πρωί για να μπορεί να κοιμηθεί η μαμά ένα οκτάωρο

Το βίντεο έχει συγκεντρώσει πάνω από 4 εκατομμύρια προβολές στο TikTok. 

Μπαμπάς ξυπνάει κάθε μέρα στις 4 το πρωί για να μπορεί να κοιμηθεί η μαμά ένα οκτάωρο
TikTok / edenkimofficial

Το πρώτο διάστημα με ένα μωρό στο σπίτι δεν είναι εύκολο, πόσο μάλλον για τη νέα μητέρα που θηλάζει αποκλειστικά. Ο ύπνος είναι σχεδόν ανύπαρκτος και η φροντίδα του νέου μέλους της οικογένειας απαιτεί όλον τον χρόνο και την ενέργεια της. Ο μπαμπάς έχει και εκείνος βέβαια έναν σπουδαίο ρόλο στην ανατροφή του παιδιού και μάλιστα τις τελευταίες δεκαετίες οι μπαμπάδες συμμετέχουν ολοένα και πιο ενεργά στην φροντίδα του παιδιού από την βρεφική του ακόμα ηλικία.

Το πιο σημαντικό είναι μαμά και μπαμπάς να είναι μία δεμένη ομάδα, να αλληλοσυμπληρώνονται και ο ένας να βοηθάει τον άλλον όπως μπορεί. Η Eden Kim πάντως, φαίνεται ότι σε μεγάλο βαθμό αυτό το έχει πετύχει με τον σύζυγό της. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά με το νέο μέλος της οικογένειας να έχει γεννηθεί λίγες εβδομάδες πριν.

Με δύο μικρά παιδιά στο σπίτι, η καθημερινότητα είναι απαιτητική. Η Eden συχνά δημοσιεύσει βίντεο στο TikTok, άλλα χιουμοριστικά και άλλα πιο συμβουλευτικά, για να μοιράζεται τις εμπειρίες της. Πρόσφατα ανέβασε ένα ακόμα, στο οποίο δεν πρωταγωνιστεί εκείνη όπως συνήθως, αλλά ο σύζυγός της και τα δύο τους παιδιά. Με αυτό το βίντεο η Eden θέλησε να ευχαριστήσει τον σύζυγό της για την στήριξη και τη βοήθεια. Όπως μάλιστα αναφέρει η νεαρή μητέρα, προκειμένου εκείνη να κοιμάται κάθε βράδυ ένα οκτάωρο ώστε να ξεκουράζεται επαρκώς ο σύζυγός της ξυπνάει κάθε μέρα από τις4 και αναλαμβάνει εκείνος τη φροντίδα του μωρού εκείνες τις ώρες.

«Από όταν κάναμε το μωρό μας, ο σύζυγός μου θέλει να διασφαλίζει ότι θα κοιμάμαι οκτώ ώρες την ημέρα, το οποίο σημαίνει ότι εκείνος κάθε πρωί σηκώνεται στις 4. Στην αρχή αισθανόμουν ένοχη, αλλά εκείνος επέμεινε και μου εξήγησε ότι είναι τόσα πολλά τα “βάρη” που σηκώνω που δεν μπορεί να με αφήσει. Είναι το βάρος της εγκυμοσύνης, του τοκετού, του θηλασμού.Μου είπε ότι τα ξάγρυπνα βράδια είναι το μόνο “βάρος” που μπορεί να πάρει εκείνος αντί για εμένα, οπότε γιατί να μην τα κάνει;».

Στο βίντεο βλέπουμε στιγμιότυπα του μπαμπά με τα δύο αγόρια και μέχρι σήμερα έχει συγκεντρώσει πάνω από 4 εκατομμύρια προβολές και 790 χιλιάδες likes στο TikTok.

Δείτε το βίντεο παρακάτω.© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved