Το ξεκαρδιστικό βίντεο ενός μπαμπά στο TikTok για τον αναπόσπαστο ύπνο των παιδιών του

Ο απόλυτος παραλογισμός κάθε γονιού!

Το ξεκαρδιστικό βίντεο ενός μπαμπά στο TikTok για τον αναπόσπαστο ύπνο των παιδιών του
Photo by @drumbeatlane on TikTok

Ένα από τα καλύτερα σημεία του να βλέπει κανείς ένα viral βίντεο στο TikTok είναι εκείνη η στιγμή που σε παρασύρει αμέσως και σε κάνει να ταυτιστείς 100% με εκείνα που λέει και δείχνει. Λοιπόν, αυτό πρόκειται να αισθανθούν οι γονείς που τα μικρά τους έχουν κοιμηθεί έστω και μια φορά περισσότερο από όσο πίστευαν.

Γιατί θα συμβεί αυτό; Μα επειδή ο καθένας από εμάς τους γονείς, μαμάδες και μπαμπάδες, κάνει ακριβώς τις ίδιες σκέψεις όταν συμβαίνουν πράγματα που κάνουν όλα τα παιδιά και αυτός ο μπαμπάς κατάφερε να μας κάνει να ταυτιστούμε μαζί του στο πρόσφατο viral TikTok βίντεο που δημοσίευσε.

Φανταστείτε να βάζετε το παιδί σας με δυσκολία για έναν μεσημεριανό υπνάκο που ξέρετε ότι σίγουρα θα διακοπεί μετά από ένα τέταρτο. Σας έχει συμβεί άπειρες φορές. Γνωρίζετε το πρόγραμμα του παιδιού σας. Κάπως έτσι από τη μια πλευρά, απολαμβάνετε κάθε δευτερόλεπτο του ζεστού καφέ σας στη σιωπή και την ηρεμία. Ουτοπία έτσι; Και από την άλλη σκέφτεστε... "Είναι καλά το παιδί μου; Είναι ζωντανό; Γιατί δεν ξύπνησε; Γιατί κοιμάται τόσο;", όταν ξεπεράσει την ώρα που συνηθίζει να κοιμάται...

Σε περίπτωση που αναρωτιόσασταν αυτό το άγχος το έχετε ζήσει μόνο εσείς, η απάντηση είναι όχι. Δεν είστε μόνοι! Έχουμε περάσει όλοι λίγο πολύ από αυτό το απίθανο μέρος του παραλογισμού.

Αν και πολλές φορές ζητάτε σαν γονείς να ηρεμίσετε, να πιείτε έναν καφέ με την ησυχία σας και να απολαύσετε μερικές γαλήνιες στιγμές, όταν έρχονται νιώθετε άγχος και τύψεις, γιατί πολύ απλά δεν έχετε συνηθίσει να είστε ήρεμοι σαν γονείς ποτέ.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved