Μπαμπάς και κόρη μαγειρεύουν παρέα και τρελαίνουν το διαδίκτυο (vids)

Η μικρή Rose πριν καν γίνει τριών ετών ξέρει να φτιάχνει μακαρονάδες, muffins, pancakes, μπισκότα και πολλά πολλά ακόμα.

Μπαμπάς και κόρη μαγειρεύουν παρέα και τρελαίνουν το διαδίκτυο (vids)
Instagram / flavcity

Ο Bobby Parish είναι ένας ερασιτέχνης σεφ που, όπως δηλώνει, λατρεύει να μαγειρεύει σπιτικά, υγιεινά και νόστιμα γεύματα. Κάπως έτσι δημιούργησε το flavcity.com, στο οποίο δημοσιεύει συνταγές από όλον τον κόσμο κάνοντας βέβαια τις δικές του παραλλαγές. Πολύ ενεργός είναι και στα social media όπου δημοσιεύει βίντεο με εύκολα φαγητά και σνακ για όλους όσους δεν έχουν πολύ χρόνο, αλλά θέλουν να έχουν μία υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή.

Η καλύτερη βοηθός του είναι η κόρη του, Rose, η οποία από μικρή έχει εκδηλώσει την αγάπη της και το ταλέντο της για τη μαγειρική.


https://www.instagram.com/tv/CY90faIvVVy/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Bobby από όταν ακόμα η Rose ήταν λίγων μηνών την έπαιρνε μαζί του στην κουζίνα την ώρα που μαγείρευε. Μόλις το κοριτσάκι μεγάλωσε λίγο άρχισε να τον βοηθάει, βάζοντας τα υλικά στα μπολ και τις κατσαρόλες, ρίχνοντας το αλάτι κ.α.. H μικρούλα είναι πλέον σχεδόν τριών ετών και πλέον σπάνια λείπει από τα βίντεο του μπαμπά της. Μάλιστα έχει ήδη ξεκινήσει να φτιάχνει και μόνη της κάποιες συνταγές όπως pancakes και σπιτική γουακαμόλε.

Στο βίντεο που ακολουθεί, μπαμπάς και κόρη φτιάχνουν ένα ιδιαίτερο και άκρως χορταστικό wrap για πρωινό. Το κοριτσάκι είναι κατενθουσιασμένο και παράλληλα δοκιμάζει τα υλικά που θα χρησιμοποιήσουν.



Άλλη μία δημιουργία μπαμπά και κόρης είναι τα ζυμαρικά με ντοματίνια και φέτα. Στο βίντεο που ακολουθεί μας δείχνουν αναλυτικότατα τη διαδικασία, ενώ η μικρή Rose για ακόμα μια φορά κλέβει τις εντυπώσεις με το νάζι της.



Από τα πιο δημοφιλή βίντεο που έχει αναρτήσει μέχρι σήμερα ο Bobby στο κανάλι του στο YouTube είναι το παρακάτω, το οποίο έχει συγκεντρώσει πάνω από έξι εκατομμύρια views. O γνωστός YouTuber και η κόρη του φτιάχνουν pancakes με σταγόνες σοκολάτας και όπως φαίνεται έγιναν ανάρπαστα.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved