Μπαμπάδες εν δράσει - Στιγμιότυπα με το νεογέννητο στο σπίτι (εικόνες)

  • Ο μπαμπάς και η φροντίδα του νεογέννητου.
  • Φωτογραφίες μπαμπάδων με τα μωρά τους από την Marloes.
Μπαμπάδες εν δράσει - Στιγμιότυπα με το νεογέννητο στο σπίτι (εικόνες)
Instagram / laloesfotografie

Ο ερχομός ενός παιδιού αλλάζει τις προτεραιότητες και την καθημερινότητα σε ένα σπίτι και αυτό ισχύει και για τους δύο γονείς. Οι μπαμπάδες στις μέρες μας περνούν πολύ περισσότερο χρόνο με τα παιδιά τους σε σχέση με μερικές δεκαετίες πριν και δηλώνουν ότι η πατρότητα είναι κομμάτι της ταυτότητάς τους.

Η σχέση μπαμπά-παιδιού χτίζεται σταδιακά από τους πρώτους κιόλας μήνες. Ο νέος μπαμπάς παίζει ενεργό ρόλο στη φροντίδα του νεογέννητου. Το ντύσιμο , το μπάνιο και η αλλαγή πάνας είναι ο καλύτερος τρόπος για να έχει μια άνεση με το μωρό και αυτές οι καθημερινές συνήθειες αποτελούν το θεμέλιο στοιχείο μιας θετικής και ουσιαστικής σχέσης που χτίζεται μέρα με τη μέρα.

Επίσης, ο μπαμπάς που γνωρίζει τις ανάγκες του μωρού, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί του πιο εύκολα και να παρέχει μία πολύτιμη βοήθεια στη νέα μητέρα με την οποία το νεογέννητο, κυρίως λόγω θηλασμού, έχει μία πιο έντονη σχέση εξάρτησης.

Μπαμπάδες εν δράσει – Υπέροχες φωτογραφίες μπαμπάδων με τα μωρά τους

Την ιδιαίτερη σχέση μπαμπά-μωρού αποτυπώνουν οι φωτογραφίες της Marloes.

H φωτογράφος που εξειδικεύεται σε πορτρέτα και φωτογραφίες νεογέννητων, δηλώνει ότι επιθυμία της είναι να απαθανατίζει όμορφες στιγμές. Φωτογραφίζει συνήθως τα νεογέννητα και τους γονείς τους στο σπίτι με αποτέλεσμα οι φωτογραφίες της να μοιάζουν πιο αυθόρμητες και τρυφερές.

Οι φωτογραφίες μπαμπάδων με τα μωρά τους, πάντως, «ξεχειλίζουν» τρυφερότητα και αγάπη.

mpampas mwro fotografies spiti 2

Πηγή φωτογραφίας: Instagram / laloesfotografie

Δείτε ακόμα περισσότερες στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved