Μπαμπάς δοκιμάζει την τεχνική του Dr Hamilton για να σταματήσει το μωρό να κλαίει

  • Πώς θα κάνετε ένα μωρό που κλαίει να σταματήσει στο λεπτό
  • "Το κράτημα" η τεχνική που ηρεμεί τα παιδιά όταν κλαίνε
  • Μπαμπάς δοκιμάζει την τεχνική του γνωστού παιδιάτρου
Μπαμπάς δοκιμάζει την τεχνική του Dr Hamilton για να σταματήσει το μωρό να κλαίει

Ένας Αμερικανός παιδίατρος, ο Δρ Robert C. Hamilton από την Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνιας, πριν μερικά χρόνια είχε γίνει viral, μιας και όπως είχε παρουσιάσει ο ίδιος, έχει βρει μια μοναδική τεχνική με την οποία τα μωρά σταματούσαν να κλαίνε σε χρόνο dt.

"Το κράτημα" η τεχνική που ηρεμεί τα παιδιά όταν κλαίνε

"Το κράτημα", όπως ονομάστηκε η τεχνική του, ήταν το μυστικό που αναζητούσαν πολλοί γονείς ανά τον κόσμο. Ο Αμερικανός παιδίατρος μέσα από το βίντεό του αποδείκνυε ότι η τεχνική του πάντα πετύχαινε και κάπως έτσι οι απανταχού γονείς άρχισαν να εμπιστεύονται την τεχνική του για να σταματήσει το μωρό τους να κλαίει.

Μπαμπάς δοκιμάζει την τεχνική του γνωστού παιδιάτρου

Μπαμπάς, αποφάσισε να εφαρμόσει την τεχνική του Δρ Robert C. Hamilton στο μωρό του για να αποδείξει αν τελικά δουλεύει ή όχι και μοιράστηκε το βίντεο στο κανάλι του στο YouTube.

Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω, ο μπαμπάς, κρατά στα χέρια του το μωράκι του που κλαίει ασταμάτητα μέχρι τη στιγμή που πιάνει το μωρό σύμφωνα με την τεχνική του γιατρού. Όπως θα δείτε και εσείς -όσο περίεργο και αν ακούγεται- το μωρό σταματάει.

Αν δεν πιστεύατε ότι ένα μωρό μπορεί να σταματήσει να κλαίει απλά και μόνο κρατώντας το με έναν συγκεκριμένο τρόπο, κάνατε λάθος.

Δείτε το απίθανο βίντεο παρακάτω και αν είστε γονείς με μωρά που κλαίνε, εφαρμόστε το "κράτημα" αυτό.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved