Μπαμπάς αλλάζει πάνα στον νεογέννητο γιο του και γίνεται viral (vid)

Είναι τόσο μικρό το μωράκι και τόσο προσεκτικός ο μπαμπάς!

Μπαμπάς αλλάζει πάνα στον νεογέννητο γιο του και γίνεται viral (vid)

Για τους περισσότερους μπαμπάδες η αλλαγή πάνας στο νεογέννητο μωρό δεν είναι και η πιο εύκολη υπόθεση.

Δεν ξέρουν πώς να πιάσουν τα μικροσκοπικά ποδαράκια, πώς να τοποθετήσουν την καθαρή πάνα χωρίς να τους… φύγει ( και η πάνα και το μωρό), πώς να απλώσουν την κρέμα χωρίς να γεμίσουν το σύμπαν.

Ο μόνος τρόπος για να αποκτήσουν άνεση στην αλλαγή πάνας είναι ένας και ακούει στο όνομα εξάσκηση.

Τα νεογέννητα συνήθως λερώνουν 10 με 12 πάνες την ημέρα. Αν κάνετε τους υπολογισμούς λοιπόν πρόκειται για πάνω από 3.000 πάνες τον πρώτο χρόνο. Τις μισές μόνο από αυτές τις αλλαγές να κάνουν οι μπαμπάδες θα γίνουν εξπέρ.

Το σημαντικό είναι να έχουν όλα όσα χρειάζονται δίπλα τους , να κρατούν σε σταθερή θέση το μωρό γιατί είναι απρόβλεπτα και να πλένουν καλά την ευαίσθητη περιοχή. Στα κορίτσια χρειάζεται λίγη περισσότερη προσοχή, ώστε να μην παραμένει υγρασία στα γεννητικά όργανα και να απλώνουν την κρέμα συγκάματος σωστά ( όχι υπερβολική ποσότητα και να μην βγαίνει έξω από την πάνα.

Ο μπαμπάς στο βίντεο που θα δείτε αλλάζει το νεογέννητο γιο του (έχει ακόμα το βραχιολάκι του μαιευτηρίου στο πόδι) . Παρότι στο βίντεο δεν περιλαμβάνεται ο καθαρισμός του μωρού ο μπαμπάς δεν δυσκολεύεται τόσο με την πάνα όσο με το φορμάκι του γιου του.

Όπως και να έχει αξίζει ένα μπράβο που …ανέλαβε να αλλάξει το μωρό λίγο μετά τη γέννησή του.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved