Μπαμπάς και γιοι έγιναν viral στο TikTok με έναν τους χορό (βίντεο)

Γνωρίστε τους McFarlands που έγιναν γνωστοί στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης την περίοδο της καραντίνας.

Μπαμπάς και γιοι έγιναν viral στο TikTok με έναν τους χορό (βίντεο)

Την περίοδο του lockdown όλοι λίγο πολύ δοκιμάσαμε νέα πράγματα και βρήκαμε ευφάνταστους τρόπους για να ξεφύγουμε από τη ρουτίνα στο σπίτι και την βαρεμάρα που μας προκαλούσε ο εγκλεισμός. Μία ενέργεια ιδιαίτερα γνωστή στο TikTok ήταν και τα challenges χορογραφίας με γονείς και τα παιδιά τους.

Από τους μπαμπάδες που ξεχώρισαν για τις χορευτικές του δεξιότητες ήταν και ο Dan MacFarland. Οι γιοι του, Colin και Dylan, είχαν ήδη λογαριασμό στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης και σκέφτηκαν δημιουργήσουν ένα βίντεο με τον μπαμπά τους για να λάβουν μέρος στο challenges. Σε καμία περίπτωση βέβαια δεν περίμεναν την απήχηση που θα είχε το τελικό αποτέλεσμα, καθώς το βίντεο έγινε viral με εκατομμύρια προβολές, πάνω από 2,4 εκατομμύρια likes και εκατοντάδες χιλιάδες shares.

mpampas kai gioi xoros

Το τραγούδι που επέλεξαν ήταν το "Blinding Lights" των "The Weekend". Στην αρχή του βίντεο ο Dan φαίνεται να κάθεται και να κοιτάει στην οθόνη του κινητού στιγμιότυπα από το challenge. Δεν φαίνεται σίγουρος για τον εαυτό του και τότε ο ένας του γιος του λέει ότι πιστεύουν σε αυτόν και στις χορευτικές του ικανότητες.

"Έχεις δίκιο. Μπορώ να το κάνω" απαντά ο Dan βγαίνουν και οι τρεις τους έξω όπου ξεκινά ο χορός.

Έκτοκτε, μπαμπάς και γιοι δημοσιεύουν συνεχώς χιουμοριστικά βιντεάκια από καθημερινές τους "περιπέτειες" και έχουν αποκτήσει το δικό τους πιστό κοινό στο TikTok. Στο "κόλπο" έχει μπει και η σύζυγος του Dan που, πιο σπάνια βέβαια, συμμετέχει κι εκείνη στα βίντεο των παιδιών της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved