Μπαμπάς έβαλε ψεύτικη κοιλιά εγκυμοσύνης για να δει πώς είναι να είσαι έγκυος

Οι δυσκολίες δεν άργησαν να έρθουν και εμείς απλά γελάμε!

Μπαμπάς έβαλε ψεύτικη κοιλιά εγκυμοσύνης για να δει πώς είναι να είσαι έγκυος
Instagram @maitlandhanley

Ένας μπαμπάς από την Αυστραλία, εν ονόματι, Maitland Hanley δημιούργησε μια στολή εγκυμοσύνης και κατέγραψε όλα όσα πέρασε φορώντας το μια μέρα.

Ο ίδιος δεν άργησε να αντιληφθεί ότι επρόκειτο για δύσκολη δοκιμασία.

Όταν περιμένεις ένα μωρό ο σύντροφός σου που δεν κουβαλάει ο ίδιος το μωρό και δεν έρχεται αντιμέτωπος με όλα όσα έρχεσαι, μπορεί να είναι αρκετά υποστηρικτικός αλλά σίγουρα δεν μπορεί να νιώσει ό,τι νιώθεις.

Ένας μπαμπάς από την Αυστραλία έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε για να καταλάβει τι περνούσε η σύντροφός τους ενώ ήταν έγκυος στο παιδί τους.

Ο Maitland Hanley πρόσφατα έβαλε ένα DIY κοστούμι που έφτιαξε με καρπούζια και πλαστική διάφανη μεμβράνη, απαθανάτισε τον εαυτό του και δημοσίευσε το βίντεο με την προσπάθειά του στο TikTok. Το αποτέλεσμα ήταν κάτι παραπάνω από ξεκαρδιστικό και αμέσως έγινε viral.

Στο πρώτο βίντεο προσπαθεί να σηκωθεί από το κρεβάτι, ενώ η σύζυγός του, Jessica και ένας φίλος του τον παρακολουθούν και ξεσπούν σε γέλια.

Σε ένα δεύτερο βίντεο, προσπαθεί να σηκωθεί από το πάτωμα...

Σε ένα άλλο βίντεο προσπαθεί να βγει από την μπανιέρα...

Και σε αυτό προσπαθεί να βάλει τα παπούτσια του.

Επίσης δημοσίευσε ένα βίντεο που τον δείχνει να περπατά (εμφανώς κουρασμένος) ενώ έχει πάρει ένα σνακ από κάποιο fastfood για να ικανοποιήσει τις "λιγούρες" του.

Χωρίς αμφιβολία η σύζυγός του σίγουρα απόλαυσε να βλέπει τον άνδρα της να προσπαθεί να τα βγάλει πέρα μια μέρα με μια κοιλιά εγκυμοσύνης.

Οι δυο τους τώρα είναι δυο περήφανοι γονείς και ο γιος τους είναι η προτεραιότητά τους.

Δείτε μερικές φωτογραφίες τους παρακάτω:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved