Συγκινούν οι φωτογραφίες μπαμπά και κόρης για έναν πολύ ιδιαίτερο λόγο

Η συγκινητική ιστορία πίσω από ένα φωτογραφικό άλμπουμ.

Συγκινούν οι φωτογραφίες μπαμπά και κόρης για έναν πολύ ιδιαίτερο λόγο
Facebook X&V photographgy

Οι φωτογραφίες του James Alvares και της ενός έτους κόρης του, Adalyn, κρύβουν μία συγκινητική ιστορία.

Στις 11 Αυγούστου του 2020 η 23χρονη έγκυος σύζυγός του James, Yesenia Aguilar, χτυπήθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε μεθυσμένος οδηγός και έχασε τη ζωή της. Λίγο πριν «φύγει», οι γιατροί κατάφεραν να σώσουν το παιδί που κυοφορούσε, την ενός έτους σήμερα, Adalyn Rose.

Όταν συνέβη το περιστατικό, η Yesnia ήταν οκτώ μηνών έγκυος και λίγες εβδομάδες πριν είχαν κάνει μία παραμυθένια φωτογράφιση με τον σύζυγό της, για να θυμούνται την περίοδο της εγκυμοσύνης.

«Ήταν πανέμορφη γιατί λάτρευε που ήταν έγκυος. Θυμάμαι πόσο ευτυχισμένη ήταν τη ημέρα εκείνη και δεν θα ξεχάσω ποτέ το πόσο όμορφη ήταν και το χαμόγελο που είχε. Θυμάμαι να την κοιτάζω στα μάτια και να της λέω πόσο πολύ την αγαπώ.» αναφέρει ο James σε συνέντευξή του στο boredpanda.com.

Mετά τον θάνατο της γυναίκας του, ο νεαρός πατέρας επικεντρώθηκε στην φροντίδα και την ανατροφή της κόρης του. Με αφορμή τα πρώτα γενέθλια της Adalyne, ο James αποφάσισε να διοργανώσει μία φωτογράφιση για να φωτογραφηθούν μαζί, στο ίδιο μέρος που είχε φωτογραφηθεί και με την έγκυο γυναίκα του.

«Ήταν δύσκολο να μην κλαίω, όμως προσπαθούσα να χαμογελώ γιατί ήξερα ότι η γυναίκα μου είναι κάπου ψηλά και μας βλέπει. Το να βλέπω την κόρη μου εκείνη την ημέρα, με έκανε να συνειδητοποιήσω πόσο πολύ μοιάζει στη μητέρα της.»

mapmpas kai kori sugkinitiko fotografisi 1

Το κοριτσάκι φόρεσε ένα ροζ φόρεμα όπως φορούσε και η φωτογράφιση έγινε ακριβώς την ίδια ώρα για να είναι παρόμοιος και ο φωτισμός. Ο James έβαλε τα ίδια ρούχα που φορούσε και τότε και οι πόζες τους ήταν πανομοιότυπες με εκείνες του ζευγαριού, ένα χρόνο πριν.

mapmpas kai kori sugkinitiko fotografisi 2

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες από την πολύ ιδιαίτερη αυτή φωτογράφιση μπαμπά και κόρης, στην gallery που ακολουθεί.

Πηγή φωτογραφιών: Facebook X&V photographgy / boredpanda.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved