Μπαμπάς φωτογραφίζει τα δύο του παιδιά και κάνει θραύση στο διαδίκτυο

Οι αναρτήσεις του Kenny Deuss είναι άκρως απολαυστικές.

Μπαμπάς φωτογραφίζει τα δύο του παιδιά και κάνει θραύση στο διαδίκτυο
Instagram @onadventurewithdad

Ο Kenny Deuss είναι μπαμπάς δύο παιδιών και ψηφιακός δημιουργός (content creator). Έγινε γνωστός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δύο χρόνια πριν, όταν λίγο μετά τη γέννηση του πρώτου του παιδιού, άρχισε να δημιουργεί χιουμοριστικές φωτογραφίες με το μωρό του.

Η σύντροφός του, τότε, του έστελνε μηνύματα για να δει τι κάνουν μπαμπάς και κόρη όταν ήταν μόνοι τους σπίτι, και εκείνος, σαν απάντηση, τις έστελνε για πλάκα φωτογραφίες στις οποίες φαίνεται να κάνουν επικίνδυνα πράγματα, extreme sports κ.α.. Σύντομα, η αυθόρμητη αυτή κίνηση του Kenny, έγινε ένα αγαπημένο hobby και δημιούργησε ένα Instagram account, το On Adventure With Dad (=περιπέτειες με τον μπαμπά) όπου και δημοσίευε τις φωτογραφίες τους.

Οι διαδικτυακοί του φίλοι σταδιακά ξεπέρασαν τις 157.000 χιλιάδες και οι αναρτήσεις του συγκεντρώνουν χιλιάδες likes η κάθε μία.

mpampas fotografies kores 1

Το νέο μέλος της οικογένειας γεννήθηκε μερικούς μήνες πριν και ο Kenny έχει μπει σε νέες.... "περιπέτειες". Ο καλλιτέχνης μίλησε στο boredpanda.com για τις κόρες του και αυτό το εγχείρημα, που όσο απολαυστικό είναι το τελικό αποτέλεσμα, άλλο τόσο δύσκολο είναι για να το πετύχει.

"Οι περισσότερες φωτογραφίες χρειάζονται πολύ χρόνο για να φτιαχτούν. Για να είναι όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστικές, θα πρέπει και η κατάσταση να είναι ρεαλιστική. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να πάμε στην τοποθεσία η οποία φαίνεται στη φωτογραφία και στη φωτογράφιση να χρησιμοποιήσω αντικείμενα τα οποία έχω στο μυαλό μου ότι θα είναι στο σκηνικό. Κάποιες φορές προσθέτω ψεύτικο background ή κάποια αντικείμενα, αλλά αυτό κάνει το τελικό αποτέλεσμα να μην μοιάζει ρεαλιστικό" αναφέρει.

mpampas fotografies kores 6

Όσο για τα δύο κοριτσάκια, σήμερα είναι 2 ετών η μεγάλη και μόλις λίγων μηνών η μικρή. Τις περισσότερες φορές, σύμφωνα με τον Kenny, δεν είναι συνεργάσιμες, καθώς δεν καταλαβαίνουν τo concept και τι ακριβώς κάνει ο μπαμπάς τους, και πάλι όμως ο ίδιος το απολαμβάνει πολύ.

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει ο Kenny στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved