Σάκης Τανιμανίδης: Ανάμεσα σε μπιμπερό και πάνες - Η ξεκαρδιστική ανάρτηση

Μια απολαυστική φωτογραφία δημοσίευσε ο Σάκης Τανιμανίδης και μας έφτιαξε την ημέρα!

Σάκης Τανιμανίδης: Ανάμεσα σε μπιμπερό και πάνες - Η ξεκαρδιστική ανάρτηση

Περίμενε πολύ για να γίνει πατέρας. Το ήθελε. Στάθηκε δίπλα στην Χριστίνα Μπόμπα, πέρασαν μαζί όλες τις δυσκολίες και τα εμπόδια και τώρα είναι πάλι δίπλα της ακόμη και στην δύσκολη καθημερινότητά τους.


https://www.instagram.com/p/CQWIrqBFVDE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μπορεί κάποιοι να πιστεύουν ότι οι δυο τους θα μπορούσαν να μην "πελαγώνουν", να έχουν από μια νταντά δίπλα από τα μωρά και αυτοί να κάνουν ανενόχλητοι τη δουλίτσα τους, όμως στην πραγματικότητα τα πράγματα... δεν πάνε έτσι.

Η Χριστίνα Μπόμπα θέλει να μάθει από τη μητέρα της και την πεθερά της, θέλει να μάθει να φροντίζει μόνη τα δίδυμα αγγελούδια της και από το πλευρό της δεν φεύγει ούτε λεπτό ο Σάκης Τανιμανίδης που κάνει ό,τι περνά από το χέρι του και βοηθά και εκείνος με τον δικό του τρόπο, την γλυκιά του σύζυγό στο σπίτι.

Η καθημερινότητα με τις δίδυμες

Οι μικρές κλαίνε, γκρινιάζουν, πεινάνε, θέλουν αγκαλιές, θέλουν να αλλαχτεί η πάνα τους, θέλουν να κάνουν μπανάκι και σε όλα αυτά έχει ενεργή συμμετοχή και ο μπαμπάς Σάκης. Πάντα βρισκόταν στο πλευρό της Χριστίνας, πόσο μάλλον τώρα που οι δίδυμες ήρθαν στον κόσμο και θέλει να είναι παρόν σε κάθε τους στιγμή.


https://www.instagram.com/p/CRGaG_yjnXb/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Έτσι λοιπόν βοηθά στις αγκαλιές, βοηθά στα ταϊσματα, βοηθά στις αλλαγές των πανών (πάνες Χ2) και δίνει χρόνο στην γυναίκα του να ξεκουραστεί όποτε εκείνη το χρειάζεται.

Μια ανάρτηση που δείχνει με ξεκαρδιστικό τρόπο πώς μοιάζει η ζωή του τώρα έκανε πριν μερικές ώρες, δείχνοντάς μας τον εαυτό του πώς έμοιαζαν τα καλοκαίρια πριν τα παιδιά και μετά τα παιδιά. Όσοι δεν είναι ακόμη γονείς σίγουρα δεν θα καταλάβουν ακριβώς τα συναισθήματά του, όσοι όμως είναι γονείς ξέρουν ακριβώς τι εννοεί και εμείς σαν γονείς όχι μόνο καταλάβαμε, αλλά γελάμε κιόλας.

"How it started Summer-2020 ➡️ How its going Summer-2021"

sakis tanimanidis mpampas patrotita

Τρελός για τις κόρες του

Η Χριστίνα Μπόμπα, λίγο πριν γεννήσει είχε προβλέψει το πόσο χαζομπαμπάς θα γίνει γράφοντας σε μια ανάρτησή της. "Ο μπαμπάς μας εννιά μήνες είναι εδώ δίπλα μας σε κάθε βήμα, σε κάθε πονάκι, σε κάθε λιγούρα, σε κάθε κλοτσιά! Μας μιλάει, μας τραγουδάει, μας προσέχει και τις 3!
Σε λίγες μέρες θα δεις τα κοριτσάκια μας από κοντά και φαντάζομαι εκεί ποσό θα αποτρελαθείς".

Και αποτρελάθηκε! Και του αρέσει πολύ! Και αρέσει και σε εμάς!

Welcome to the club Σάκη!

Δείτε παρακάτω μερικές από τις αναρτήσεις που έχει κάνει με τις δίδυμες κορούλες του και που δείχνουν πόσο χαζομπαμπάς είναι.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved