Αυτές οι φωτογραφίες μπαμπάδων με τα μωρά τους θα σας κάνουν να «λιώσετε»

Η τρυφερή σχέση μπαμπάδων με τα νεογέννητα μωρά τους μέσα από φωτογραφίες.

Αυτές οι φωτογραφίες μπαμπάδων με τα μωρά τους θα σας κάνουν να «λιώσετε»
Instagram @ecbeanphoto

Τις τελευταίες δεκαετίες, ο ρόλος του πατέρα στην ανατροφή των παιδιών είναι πολύ ενεργός. Σύμφωνα με έρευνα, 54 χρόνια πριν οι μπαμπάδες περνούσαν συνολικά 2,5 ώρες την εβδομάδα με τα παιδιά τους, ενώ σήμερα ο χρόνος αυτός ξεπερνάει τις 8 ώρες ανά εβδομάδα συνολικά.

Για τους μπαμπάδες του σήμερα η πατρότητα είναι κομμάτι της ταυτότητά τους. Και για τα παιδιά όμως, η ενεργή παρουσία της πατρικής φιγούρας στη ζωή τους παίζει καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη τους και στην καλλιέργεια του χαρακτήρα τους.

Οι μπαμπάδες όχι μόνο ασχολούνται με τη φροντίδα και την απασχόληση των παιδιών, αλλά αρκετοί επιλέγουν να βρίσκονται δίπλα στη σύντροφό τους και στις ιδιαίτερες στιγμές του τοκετού.

mpampades parontes toketo 7

Πηγή φωτογραφίες: Instagram @alessandracorveloni

Από τις πρώτες μέρες μετά τη γέννησή του μωρού, ο πατέρας αναπτύσσει ένα ιδιαίτερο δέσιμο με το βρέφος και δημιουργείται μία σχέση που στο πέρασμα του χρόνου γίνεται πιο δυνατή.

Αυτό αποδεικνύουν και οι παρακάτω φωτογραφίες που έχουν ανεβάσει μπαμπάδες από κάθε γωνιά της γης στα social media και δεν είναι καθόλου τυχαία στις κορυφαίες αναρτήσεις με το hashtag #fatherandbaby.

Δείτε τις όλες στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved