Μπαμπάδες γίνονται ξανά παιδιά για χάρη των παιδιών τους (pics)

Μπαμπάδες εν δράσει σε απολαυστικά στιγμιότυπα.

Μπαμπάδες γίνονται ξανά παιδιά για χάρη των παιδιών τους (pics)
Instagram @sbsolly

Παγκόσμια Ημέρα του Πατέρα σήμερα και απανταχού μπαμπάδες έχουν την τιμητική τους.

Ολοένα και περισσότερες έρευνες αποδεικνύουν ότι η παρουσία του πατέρα στη ζωή ενός παιδιού δεν είναι απλά σημαντική, αλλά αναγκαία. Πιο συγκεκριμένα, ο ενεργός ρόλος του πατέρα στην ανατροφή των παιδιών φαίνεται να συμβάλλει θετικά στην ψυχική υγεία του παιδιού και στην καλλιέργεια του χαρακτήρα του σε όλα τα στάδια της ανάπτυξής του, από τη βρεφική ηλικία μέχρι και την εφηβεία.

Για τους μπαμπάδες του σήμερα, η πατρότητα δεν είναι απλώς ένας ρόλος, αλλά κομμάτι της ταυτότητάς τους. Πρόσφατη έρευνα μάλιστα, έδειξε ότι οι μπαμπάδες που ασχολούνται ενεργά με την ανατροφή των παιδιών τους, αισθάνονται πιο ευτυχισμένοι και πλήρεις.

Η ευτυχία άλλωστε, βρίσκεται στις απλές καθημερινές στιγμές, αυτές που κάνουν και τους ίδιους τους μπαμπάδες να γίνουν ξανά παιδιά, να παίξουν, να τρέξουν, να γελάσουν με την ψυχή τους και να απολαύσουν τον χρόνο με τα παιδιά τους.

Πολλοί είναι οι μπαμπάδες που έχουν απαθανατίσει τέτοια στιγμιότυπα και τα έχουν μοιραστεί μέσω των social media τους.

Ο Sholom Ber Solomon για παράδειγμα, είναι πατέρας δύο κοριτσιών και έχει γίνει viral στο διαδίκτυο με τις φωτογραφίες του. Ο νεαρός μπαμπάς διαθέτει αμέτρητα κουστούμια που φοράει για χατίρι των κορών του, παίζει μαζί τους, τις αφήνει να τον βάψουν και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους απίθανες φωτογραφίες που συγκεντρώνουν δεκάδες χιλιάδες likes η κάθε μία.


https://www.instagram.com/p/COAs0NCsqvn/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

O Sholom δεν είναι βεβαια ο μόνος. Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες μπαμπάδων εν δράσει που γίνονται ξανά και οι ιδιοι παιδιά για χάρη των παιδιών τους στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved