Αυτός ο μπαμπάς βρήκε έναν μοναδικό τρόπο για να σταματά το κλάμα του μωρού

Πλέον, κάθε φορά που το μωρό κλαίει, ξέρει τι να κάνει για να το ηρεμήσει.

Αυτός ο μπαμπάς βρήκε έναν μοναδικό τρόπο για να σταματά το κλάμα του μωρού

Τα μωρά κλαίνε για πολλούς και διαφορετικούς λόγους.

Όταν είναι εβδομάδων, το κλάμα μπορεί να οφείλεται στους κολικούς ενώ μεγαλώνοντας, ενδέχεται να πεινάει, να είναι κουρασμένο, να πονάει, να είναι σε υπερένταση.

'Όποιος κι αν είναι ο λόγος, δεν είναι πάντα εύκολο να το ηρεμήσετε.

Ο David DeVaul, 33 ετών, φαίνεται ότι βρήκε έναν αποτελεσματικό τρόπο για να σταματά το κλάμα του γιου του. Ποιος είναι αυτός; Το beatboxing.

Για όσους δεν το γνωρίζουν, το beatboxing είναι η τέχνη παραγωγής μουσικής με το ανθρώπινο στόμα, σε μίμηση μουσικών οργάνων, κατά κύριο λόγο κρουστών.

Η ιδέα του γεννήθηκε όταν προσπαθούσε να βρει έναν τρόπο να συνδεθεί με τον 8 μηνών γιο του, Waylon, ειδικά όταν αναζητούσε συνεχώς τη μαμά του. Ο Waylon έκλεγε γοερά κάθε φορά που ήθελε τη μαμά του και για να της τραβήξει την προσοχή ο David DeVaul προσπαθούσε να κάνει θόρυβο με τα χείλη του.

Έτσι, μια μέρα ο David που είναι μουσικός, αποφάσισε να δείξει στον Waylon την τεχνική του beatboxing. Αυτό ήταν... Κάθε φορά που ο μικρός έκλαιγε, ο μπαμπάς του, άρχιζε τη μουσική με το στόμα και ο μικρός ξεχνούσε το κλάμα, κοιτάζοντάς τον εκστασιασμένος.



Την επόμενη φορά που το μωρό σας κλαίει ασταμάτητα, δοκιμάστε αυτή την τεχνική. Ποιος ξέρει μπορεί να έχει θετικά αποτελέσματα και στο δικό σας παιδί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved