Ησαΐας Ματιάμπα: Η νέα φωτογραφία με το γιο του είναι απολαυστική

"Μαζί σου να ‘μαι και τι στον κόσμο.." σχολίασε ο γνωστός τραγουδιστής.

Ησαΐας Ματιάμπα: Η νέα φωτογραφία με το γιο του είναι απολαυστική

Ο Ησαΐας Ματιάμπα είναι ένας ταλαντούχος καλλιτέχνης και φέτος τον απολαμβάνουμε στο εβδομαδιαίο show του Antenna "Your Face Sounds Familiar".

Aπό την αρχή της καριέρας του διατηρούσε ένα χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την προσωπική του ζωή. Τα τελευταία χρόνια είναι παντρεμένος με την Βασιλική Καλανιώτη και το 2018 γεννήθηκε ο γιος τους, Ηρακλής.

Η καλλιτέχνης είναι ενεργός στα social media, οι περισσότερες αναρτήσεις του ωστόσο αφορούν τη δουλειά του, και τις συνεργασίες του. Οι φωτογραφίες με τον γιο του είναι ελάχιστες, αν και τους τελευταίους μήνες ο τραγουδιστής ανεβάζει όλο και πιο συχνά στιγμιότυπα από την οικογενειακή του καθημερινότητα .

Ο μικρός Ηρακλής είναι πλέον τριών ετών και μαζί απολαμβάνουν πολλές δραστηριότητες όπως βόλτες, ζωγραφική και παιχνίδια.

Η πιο πρόσφατη δημοσιευμένη φωτογραφία με τον γιο του είναι αυτή που ανέβασε ο καλλιτέχνης μερικές ημέρες πριν. Η μικρός Ηρακλής ζωγραφίζει το πρόσωπο του μπαμπά του και ο Ησαΐας Ματιάμπα απαθανάτισε το στιγμιότυπο.


https://www.instagram.com/p/CNKzdZzJ6GN/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μπορεί οι φωτογραφίες με τον γιο του να μην είναι πολλές, όλες όμως δείχνουν ότι ο διάσημος μπαμπάς απολαμβάνει την πατρότητα όσο τίποτα.

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες του τραγουδιστή με τον γιο του, στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved