Jehuda Devir: Θα γίνει ξανά μπαμπάς και τα σκίτσα του είναι απίθανα

Σε μερικές εβδομάδες ο Jehuda Devir και η σύζυγός του, Maya, θα γίνουν για δεύτερη φορά γονείς. 

Jehuda Devir: Θα γίνει ξανά μπαμπάς και τα σκίτσα του είναι απίθανα

Ο Jehuda Devir είναι ένας από τους πιο γνωστούς σκιτσογράφους στον κόσμο με εκατομμύρια ακολούθους στα social media. Ο καλλιτέχνης έγινε γνωστός για τα άκρως χιουμοριστικά σκίτσα του που κάνουν πολλούς άντρες αλλά και γυναίκες να ταυτιστούν.

Έμπνευσή του, η οικογένειά του. Από τα πρώτα σκίτσα του Jehuda που ξεχώρισαν και έγιναν viral στο διαδίκτυο, ήταν αυτά που περιέγραφαν με χιουμοριστικό τρόπο την καθημερινότητα του με τη σύντροφό του, Μaya. Τα χρόνια πέρασαν, στη ζωή τους ήρθε η κόρη τους, Ariel, και πλέον μετρούν αντίστροφα για να τη γέννηση του δεύτερου παιδιού τους.

jehuda devir skitsa patrotita deuteri egkymosyni 5

Ο ταλαντούχος σκιτσογράφος αποτυπώνει στις δημιουργίες του κάθε διαφορετική φάση της ζωής τους -πριν τον ερχομό του μωρού, την εγκυμοσύνη, την ζωή με ένα μωρό κτλ - και τα σκίτσα του το ένα είναι καλύτερο από το άλλο.

Τους τελευταίους μήνες, τα σκίτσα του αφορούν στον επικείμενο ερχομό του νέου μέλους και για ακόμη μία φορά, κάνουν θραύση στο Instagram συγκεντρώνοντας εκατοντάδες χιλιάδες likes.

Σε αυτά περιγράφει τις ιδιαίτερες στιγμές της εγκυμοσύνης, πότε χιουμοριστικά και πότε με τρυφερότητα. Ακόμα περισσότερα likes συγκεντρώνουν τα σκίτσα με την κόρη του που χαϊδεύει ή περιεργάζεται την κοιλιά της μαμάς της.

Δείτε τα απολαυστικά σκίτσα του καλλιτέχνη και μπαμπά, στην gallery που ακολουθεί.

Πηγή φωτογραφιών: Instagram @jude_devir

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved