Τα ακροβατικά μπαμπά και κόρης τρέλαναν το διαδίκτυο (pics+vid)

Είναι ίσως η μικρότερη μαζορέτα που έχετε δει ποτέ.

Τα ακροβατικά μπαμπά και κόρης τρέλαναν το διαδίκτυο (pics+vid)

Ο Roland Pollard και η κόρη του, Jayden έγιναν διάσημοι κατά τη διάρκεια της καραντίνας με τα απίστευτα ακροβατικά τους.

Και ενώ κάποιοι άλλοι γονείς μαγείρευαν αυτός ο μπαμπάς αποφάσισε να εκπαιδεύσει την κόρη του και να την κάνει άσσο στα άλματα και τα ακροβατικά. Ακροβατικά κάνει όμως και η μαμά που πρόσφατα έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους.

mpampas kai kori akrovatika 14

Οι κινήσεις τους τρέλαναν το διαδίκτυο και τα ακροβατικά τους σίγουρα θα τα ζήλεψαν πολλές μαζορέτες. Δεν είναι και εύκολο να στηρίζεσαι με το ένα πόδι στον αέρα στο χέρι του μπαμπά και με το άλλο να το κρατάς σηκωμένο στα χέρια, έτσι δεν είναι;



Αυτό και άλλα πολλά ακροβατικά κάνει η μικρούλα Jayden που χάρη στο ταλέντο της έχει γίνει διάσημη τους τελευταίους μήνες.

Ο μπαμπάς της αναρτά καθημερινά φωτογραφίες και βίντεο από τις ασκήσεις τους και τα σχόλια που λαμβάνουν είναι διθυραμβικά.



Ο Pollard και η κόρη του εκπαιδεύονται από τότε που η Jayden ήταν μόλις 6 μηνών. Έκτοτε λάτρεψε τις ρίψεις στον αέρα και τις νέες προκλήσεις που έρχεται αντιμέτωπη καθημερινά.

Αν και τα περισσότερα ακροβατικά φαίνεται να είναι επικίνδυνα, ο μπαμπάς της εγγυάται ότι η ασφάλειά της βρίσκεται στα καλύτερα χέρια. Τα δικά του.

"Δεν της έχω δώσει ποτέ κανέναν λόγο να φοβάται", ανέφερε σε συνέντευξή του και συνέχισε, "Έχω εκπαιδευτεί και ξέρω ότι θα την πιάσω ό,τι και αν συμβεί!".


https://www.instagram.com/p/B_klOIYngom/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δείτε μερικά ακόμη βίντεο του απίστευτου αυτού διδύμου παρακάτω.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved